Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Valencia isännöi Atl Madridia La ligassa perjantaina- Tarjolla jopa 200€ ilmaisveto!

La Ligassa pelataan perjantai-iltana todella tärkeistä pisteistä, kun mittaa toisistaan  ottavat Valencia ja Atlético Madrid. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä kaukana parhaista ajoistaan, mutta taistelevat mestarien liigan paikoista.

Valencia tulee tähän otteluun kaksi peräkkäistä tappiota niskassaan. Ensin joukkue hävisi yllättäen Granadalle 2-1 vieraissa Copa Del Rey:ssä ja edellisellä La liga kierroksella Getafella vieraissa tylysti 3-0.  Getafe loistaa sarjassa kolmantena, mikä kertookin jo kaiken oleellisen tämän vuoden La Liga:sta. Valencia on seitsemäntenä, mutta vain kahden pisteen päässä Atlético Madridista, joka on neljäntenä sarjataulukossa. Tämä ottelu on siis todella tärkeä pisteiden kannalta ja molemmat lähtevät hakemaan varmasti täysiä pisteitä hyökkäämällä.

Atlético Madridin kausi on ollut todella tuskainen-varsinkin hyökkäyspäässä. Joukkue on tehnyt vain 11 maalia edelliseen 10 otteluun. Suurin syy tähän on hyökkäyspään kapeus. Joukkue yritti saada tammikuun siirtoikkunan aikana  Edinson Cavania , mutta siirto ei toteutunut ja näin ollen joukkue joutuu pelaamaan loppukauden nykyisellä kokoonpanolla. Simeonen ryhmä on voittanut edellisistä kuudesta kamppailusta ainoastaan yhden ja se tuli Wanda Metropolitanolla Granadaa vastaan 1-0 lukemin. Alvaro Morata on joukkueen maalitykki ollut tämän kauden La Ligassa, mutta espanjalaisellakin on kasassa vaivaiset seitsemän osumaa, kun mennään helmikuun puoliväliä.

Valencia lähtee kotiotteluun hyvin mielein, sillä  muutama viikko sitten se kaatoi Barcelonan komeasti 2-0 Estadio de Mestallan uumenissa. Muutenkin kotona peli on tällä kaudella sujunut hyvin, joten tasaisista merkeistä lähdetään tähän otteluun. Valencia kotivoitosta Atl Madridia vastaan on kuitenkin kulunut jo yli viisi vuotta ja muutenkin Atl Madrid on dominoinut joukkueen välisiä pelejä viime vuosina. Nyt kuitenkin Valencia:lla on paras mahdollisuus pitkiin aikoihin voittaa ottelu ja meidän vihje onkin  tasapeli ei vetoa – Valencia, jolloin tasapelin sattuessa saa panoksen takaisin.

NÄIN SAAT OTTELUUN PERÄTI 200€ ILMAISVEDON!

  1. Luo itsellesi tili Casinowinneriin TÄSTÄ
  2. Katso taulukosta minkä ilmaisvedon haluat
  3. Talleta ja saat heti ilmaisvedon aina 200€ saakka!