Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Tottenham isännöi middlesbroughta FA Cupin toisessa osaottelussa- Näin saat 10€ peräti 50€ pelirahaa!

FA Cupissa pelataan ratkaisevat toiset osaottelut tiistai-iltana. Kierroksen mielenkiintoisin peli pelataan Wembleyllä, kun Tottenham isännöi Middlesbroughta. Joukkueet kohtasivat viime viikolla ensimmäisessä osaottelussa, joka päättyi yllättäen 1-1 tasapeliin Tottenhamin todella dominoivasta peliesityksestä huolimatta.

Tottenhamin valmentaja Jose Mourinho tietää, että FA Cup on joukkueen ainoa mahdollisuus napata tällä kaudella kauan himoittu pokaali. Todella epätodennäköistä, että joukkue sen onnistuu tekemään, mutta ainakin kokoonpanojen puolesta voidaan tulkita, että Jose lähtee tosissaan yrittämään. Ensimmäisessä osaottelussa Tottenham laittoi normaalin avauskokoonpanon kehiin, ainoastaan Harry Kane puuttui. Kyseisellä kokoonpanolla olisi luullut, että Valioliiga seura murskaa Mestaruussarjassa pelaavan Middlesbroughn, mutta toisin kävi. Tottenhamin 71% pallonhallinnasta huolimatta joukkue onnistui vain kertaalleen maalin teossa, kun Lucas viimeisteli 1-1 tasoituksen 61minuutin kohdalla. Maalintekoyritykset menivät 14-6 Tottenhamin hyväksi, mutta Middlesbrough puolusti todella tehokkaasti joukkueena ja blokkasi peräti 7 laukausta.

Toiseen osaotteluun Tottenhamin kotistadiumilla Wembleyllä on vain yksi suosikki. Tottenham tulee varmasti heti ottelun alkuun todella kovaa ja haluaa ratkaista otteluparin ensimmäisellä puoliajalla. Alli sekä Son tietävät, että nyt on oiva tilaisuus kaunistella tämän kauden maalilukemia ja Tottenham tulee voittamaan tämän ottelun vähintään kahdella maalilla. Jos avausmaali nähdään heti ottelun ensimmäisellä 10 minuutin aikana, niin ottelusta voi tulla todella ruma tappio Middlesbroughn porukalle.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Tottenhamin kotivoiton sekä kahden maalin voiton.

HALUATKO 10€ PERÄTI 50€ PELIRAHAA?

  1. Luo itsellesi pelitili Betsafeen TÄSTÄ
  2. Valitse 400% talletusbonus ja talleta 10€
  3. Saat 50€ pelirahaa!