Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Tottenham isännöi Evertonia maanantaina- Saako Mourinho joukkueen syttymään?

Tottenham ja Everton kohtaavat maanantai-illan ainoassa Valioliigan ottelussa klo 22:00. Ottelu on keskikastin välien selvittely, jossa suurempi panos puuttuu molemmilta joukkueilta. Nappaa artikkelin lopusta parhaat bonarit illan peliin!

Tottenhamin peli sekaisin

Tottenham on pelannut kolme ottelua tauon jälkeen ja samalla kuopannut kaikki haaveet europeleistä ensi kaudeksi. Kolmella voitolla joukkue kamppailisi vielä tosissaan TOP 5 sijoituksista mutta 1-1-1 saldo kolmesta pelistä tarkoittaa, että realistisesti joukkue tulee sijoittumaan 8-12 sijoille. Viime ottelussa Sheffield Unitedia vastaan nähtiin umpisurkea esitys Mourinhon porukalta, kun turpaan tuli 3-1 lukemin. Lopputulos olisi voinut olla vielä suurempi numeroinen tappio, sillä Harry Kane onnistui Tottenhamille vasta ottelun viimeisellä minuutilla. Tottenham sai koko ottelussa vain kaksi laukausta kohti maalia, joten muutoksia on varmasti luvassa kokoonpanossa illan otteluun. Joukkueen kannalta olisi fiksua peluuttaa Allia avauskokoonpanossa joka tarkoittaisi, että Sissoko aloittaisi vaihtopenkiltä.

Everton parantanut otteita

Everton on ollut yksi tauon jälkeisistä positiivisista yllättäjistä. Joukkue aloitti 0-0 tasapelillä mestari Liverpoolia vastaan ja tämän jälkeen on napannut voitot Leicesteristä 2-1 lukemin sekä Norwichistä 1-0. Vastaan asettuva Tottenham on ollut Evertonille todella vaikea vastustaja varsinkin vieraissa, sillä Everton ei ole onnistunut voittamaan Tottenhamia vieraissa edelliseen 11 otteluun. Nyt kuitenkin mahdollisuudet ovat erinomaiset, kun Tottenhamin peli ei kulje toivotulla tavalla ja joukkueesta paistaa jo luovuttaminen.

Meidän pelivihje

Lähdemme hakemaan yllätystä tästä ottelusta. Evertonille on tarjolla todella kova 3,75 kerroin. Suuri kerroin johtuu pitkälti joukkueiden edellisistä kohtaamisista, sekä odotuksesta milloin Tottenham saa pelin kulkemaan. Suosittelemme kuitenkin pelaamaan Draw no Bet kohteena Evertonia, jolloin saat tasapelin sattuessa panokset takaisin.

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä! Saat sen TÄSTÄ

Digibet tarjoaa 10€ talletuksella 10€ Ilmaisvedon! Saat sen heti käyttöösi TÄSTÄ