Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Torino ja Wolves iskevät yhteen Eurooppa-liigan karsinnoissa- Kymppi Torinolle tuo yli satasen tilin!

Eurooppa-liigan neljäs karsintakierros pyörähtää käyntiin torstaina. Yhteensä 21 otteluparista ehdottomasti mielenkiintoisin pelataan Torinon ja Wolvesin välillä. Molemmat joukkueet sijoittuivat edellisellä kaudella maidensa pääsarjoissa seitsemännelle sijalle ja tästä syystä kumpikin joukkue olisi helppo lukea jopa Eurooppa-liigan voittajakandidaatteihin.

Ennakkoasetelmat lupailevat erittäin tasaista ja tasokasta otteluparia, mutta selvää on, että jo ennen lohkovaiheen alkua yksi koko kilpailun jättiläisistä pullahtaa kilpailun ulkopuolelle. Stadio Olimpicolla pelataan siis torstai-iltana todella suurten panosten ottelu.

Torino vakuutti aiemmilla karsintakierroksilla

Torinolla on allaan varsin hyvä kausi kotimaansa kentiltä. Joukkue hävisi viime kauden Serie A:ssa ainoastaan seitsemän ottelua, joka oli Juventuksen ja Napolin jälkeen koko liigan kolmanneksi paras saldo. Joukkue joutui kuitenkin tyytymään yhteensä 38 pelaamassaan ottelussa peräti 15 tasapeliin, ja tästä syystä lopullinen pistesaldo riitti ainoastaan Italian pääsarjan seitsemänteen sijaan.

Torino aloitti Eurooppa-liigan karsintansa toisella karsintakierroksella kohtaamalla unkarilaisen Debrecenin. Italialaiset eivät jättäneet otteluparissa sijaa jossittelulla, vaan joukkue hoiteli molemmat ottelut kolmen maalin marginaalilla, yhteismaalien päädyttyä ennakkosuosikeiden eduksi lukemin 7-1.

Kolmannella ottelukierroksella Torino jatkoi vahvoja esityksiään valkovenäläistä Soligorskia vastaan. Torinossa pelatussa ensimmäisessä osassa isännät iskivät taululle tylyt 5-0 lukemat ja tämä jätti Valko-Venäjällä pelatun toisen osan (1-1) pelkäksi muodollisuudeksi.

Joukkueen tehoista kahdella aiemmalla karsintakierroksella ovat vastanneet tutut miehet. Viime kaudella 15 maalia Serie A:ssa viimeistellyt Andrea Belotti on viimeistellyt joukkueensa osumista neljä ja edelliseksi kaudeksi seuraan siirtynyt Simone Zaza on ehtinyt viimeistelemään ja alustamaan yhteensä kuusi (3+3) joukkueensa iskemistä osumista.

Etenkin viime kaudella vain neljä Serie A-osumaa viimeistelleeltä Zazalta odotetaan tulevalla kaudella selkeää tasonnostoa, sillä Torino menetti kesän aikana riveistään mm. Adem Llajicin ja M’Baye Niangin, jotka ovat näytelleet suurta roolia joukkueen hyökkäyspelin osalta jo useamman kauden ajan.

Torino lähtee torstain kotiotteluunsa ilman hyökkääjiänsä Simone Ederaa ja Iago Falqueta, sekä keskikentällä ja puolustuksessa viihtyviä Vittorio Pariginia ja Lyancoa, jotka ovat kaikki loukkaantuneita. Sekä Soligorskia että Debreceniä vastaan maalinteossa onnistuneen puolustajan Armando Izzon pelaaminen on puolestaan epävarmaa. 

Wolvesilla käynnissä rankka alkukausi

Wolves sijoittui Torinon tavoin oman maansa pääsarjassa komeasti seitsemännelle sijalle. Vahvasti portugalilaiseen osaamiseen sekä pelaajistonsa että valmennuksensa puolella luottava joukkue teki näin erittäin vahvan paluun Englannin Valioliigatasolle.

Wolvesin susilauma aloitti Eurooppa-liigan karsintansa Torinon tavoin toiselta karsintakierrokselta, jossa joukkue kohtasi pohjoisirlantilaisen Crusadersin. Selvänä ennakkosuosikkina ottelupariin lähteneellä Wolvesilla oli vaikeuksia maalinteon kanssa etenkin kotonaan pelatussa avausosassa, mutta saatuaan hanat auki Pohjois-Irlannin puolella, onnistuivat Nuno Espirito Santon suojatit iskemään taululle 6-1 yhteislukemat, jotka riittivät kirkkaasti paikkaan kolmannella karsintakierroksella.

Kolmannella karsintakierroksella arpa arpoi Wolvesille vastaan armenialaisen Pyunikin, josta muodoistui englantilaisjoukkueelle melkoisen helppo suupala. Wolves haki vieraskentältä selvän voiton maalein 4-0 ja onnistui iskemään taululle samat lukemat myös kotikentällään.

Wolves on kierrättänyt kokoonpanoaan huomattavasti Eurooppa-liigan karsinnoissa ja tästä syystä joukkueen maalit ovat jakaantuneet tasaisesti useamman eri pelaajan kesken. Kahta aiempaa karsintavastustajaa eniten pääsi kurittamaan viime kaudella 13 Valioliigaosumaa viimeistellyt Raul Jimenez, joka on ehtinyt viimeistelemään neljä karsintaosumaa.

Kokoonpanonsa kierrättämisestä huolimatta Eurooppa-liiga on ottanut ainakin tietyllä tapaa veronsa joukkueen esityksistä Valioliigan kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella. Wolves onnistui nappaamaan tasapelipisteet sekä Leicesteriä että Manchester Unitedia vastaan, mutta etenkin King Power Stadiumilla pelatussa avauskierroksen ottelussa joukkueen esitys jäi varsin kauas siitä, mitä siltä on totuttu näkemään. Myös Manchester Unitedia vastaan pelatussa ottelussa suuri kiitos lankeaa portugalilaisvahti Rui Patriciolle, joka torjui Paul Pogban rangaistuspotkun ottelun 69. peliminuutilla.

Alkukauden otteluruuhkasta Wolvesin tilanne on hyvä pelaajaosaston puolesta. Joukkue pääsee nimittäin matkustamaan tärkeälle Italian vierailulle parhaan mahdollisen kokoonpanonsa turvin.

Torinolla etulyöntiasema

Torino ja Wolves kohtaavat torstaina ensimmäistä kertaa seurahistorioidensa aikana.

Vaikka joukkueiden välisistä keskinäisistä otteluista ei olekaan olemassa minkäänlaista dataa, on Torinolle tarjolla ainakin lähtökohtaisesti pientä etulyöntiasemaa. Wolvesilla on allaan kaksi hankalaa Valioliigaottelua, joista viimeisin pelattiin maanantaina. Eurooppa-liigan puolella Espirito Santo on pystynyt kierrättämään kokoonpanoaan kiitettävästi, mutta molempiin kotimaan kentillä pelattuihin otteluihin joukkue on joutunut lähtemään parhaalla mahdollisella miehistöllään.

Torino on puolestaan saanut vetää kauden ensimmäiset viikot kevyellä kuormituksella. Eurooppa-liigan lisäksi joukkue ei ole vielä tähän mennessä joutunut urakoimaan, sillä Italian Serie A pyörähtää käyntiin vasta tulevana viikonloppuna. Hyvin levänneen joukkueen onkin näin ollen pystyttävä hakemaan positiivinen tulos heti ensimmäisestä osaottelusta.

Ennakkoasetelmien ansiosta otteluparin avausosasta on lupa odottaa erittäin mielenkiintoista. Vedonlyönnin kannalta pelissä kannattaa ehdottomasti tarttua vähämaalisiin vaihtoehtoihin ja ehkäpä jopa tasapeliin. Vaikka Torinon onkin pyrittävä hakemaan kotiottelustaan voittoa, ei joukkueella ole varaa hyökätä yltiöpäisesti. Wolves on puolestaan puolustussuuntaan yksi Valioliigan vahvimmista joukkueista, ja vaikka joukkue onkin itse otteluparissa hienoisen ennakkosuosikin asemassa, olisi tasapeli vieraskentältä joukkueelle varsin tyydyttävä tulos.

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki Torinon voitolle. Kun Torino voittaa, sinä voitat 112,5€! ( 50×2.25)