Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Tarjolla uskomaton 100 Megakerroin Teemu Pukin maalille Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan!

Hyvissä asetelmissa oleva Suomen jalkapallomaajoukkue jatkaa syksyn EM-karsintoja lauantaina, kun se kohtaa vieraskentällä alavireisesti karsinnoissa esiintyneen Bosnia ja Hertsegovinan. Lohkossa toisena olevalla Suomella on ottelussa erinomainen tilaisuus vankistaa asemiaan lopputurnaukseen etenevänä joukkueena, kun taas Bosnia on kotikentällään jälleen kerran selkä seinää vastaan.

Kotijoukkue kärsii tasaisuuden puutteesta

J-lohkoon ehkäpä jopa kakkossuosikkina lähtenyt Bosnia ja Hertsegovina on pelannut EM-karsinnat todella pahasti alakanttiin. Kuudesta pelaamastaan karsintaottelusta maa on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi ja pelaamaan yhden tasapelin. Tämä saldo oikeuttaa tässä vaiheessa karsintalohkon neljänteen sijaan seitsemällä pisteellä.

Epätasaisuus jatkui maan osalta myös syyskuun karsintaotteluissa. Kotimaansa kamaralla Zenican Bilino Poljella maa onnistui ensin kaatamaan Liechtensteinin selvin 5-0 lukemin, mutta selvä voitto kääntyi pettymykseksi vain kolmea päivää myöhemmin, kun Armenia oli kotikentällään vahvempi maalein 4-2. Tappio oli Bosnialle erittäin karvas, sillä maalla olisi ollut mainio tilaisuus kuroa umpeen eroa Suomeen, joka hävisi omassa ottelussaan Italialle maalein 1-2. Tappio jätti maan edelleen viiden pisteen päähän lohkon toisesta sijasta.

Huonoja uutisia tuli myös karsintaotteluiden alla, sillä Bosnia pelaa seuraavat kaksi karsintaotteluaan ilman maan ykköshyökkääjää Edin Dzekoa. Leikkaushoitoa vaativa poskiluun murtuma pitää hyökkääjäkolossin sivussa myös tiistain ottelusta Kreikkaa vastaan. Isku on Bosnialle äärimmäisen kova, sillä Dzeko oli ehtinyt löytämään varsin mainion syysvireen. 33-vuotias kärkipelaaja osui tolppien väliin sekä Liechtensteinia että Armeniaa vastaan ja maalinputki sai jatkoa kolmen ottelun verran myös seurajoukkue AS Roman paidassa.

Maailman parhaisiin rangaistusaluepelaajiin lukeutuvan Dzekon paikan maan avauskokoonpanossa ottanee Konyasporin hyökkääjä Riad Bajic, joka on onnistunut maalinteossa vain kertaalleen kuluvan kauden Turkin pääsarjassa. Hyökkäyskolmikon täydentävät puolestaan yhteensä viisi maalia karsinnoissa värkänneet Edin Bisca ja Amer Gojak. Kolmikon alapuolella pelinrakentelusta vastaa Juventus-virtuoosi Miralem Pjanic.

Suomen puolustus täyttä terästä

Italialle kärsitystä kirvelevästä tappiosta huolimatta Suomen karsintaurakka on ollut tähän mennessä komeaa katseltavaa. Markku Kanervan suojatit olivat ennen harmittavaa tappiota neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana Huuhkajat ei päästänyt omiin yhtäkään osumaa.

Lukas Hradeckyn, Joona Toivion ja Paulus Arajuuren johtaman puolustuksen yläpuolella mm. Glen Kamara on ollut ottelusta toiseen maajoukkueen tärkeimpiä pelaajia ja hyökkäyspäässä kaksikko Robin Lod ja Teemu Pukki on löytänyt toisensa ottelusta toiseen erinomaisesti.

Suomen erinomaisen pelillisen tasapainon sai todistaa syyskuun alussa myös Kreikka, joka kaatui Tampereen Ratinassa Teemu Pukin rangaistuspotkuosumalla lukemin 1-0. Myös lohkoa ylivoimaisesti johtava Italia joutui vieraskentällä äärimmäisen tiukoille, vaikka maa onnistuikin nappaamaan täyden pistepotin lopussa saadun kyseenalaisen rangaistuspotkun avulla.

Suomen pelilliset ongelmat ovat löytyneet karsintojen aikana hyökkäysosastolta. Kaksikko Lod – Pukki on jäänyt tuloksenteko-osastolla pitkään hieman turhan yksin ja tälle osa-alueelle Suomi tarvitsee leveyttä sekä vasemmalta laidalta että toisena kärkenä operoivalta pelaajalta. Vasemmalle laidalle avauskokoonpanoon ovat tällä kertaa kovimmin tyrkyllä Pyry Soiri ja MLS:ssä mainiosti esiintynyt Lassi Lappalainen. Kärjessä saatetaan puolestaan nähdä todellinen superyllätys, kun maajoukkueeseen pitkästä aikaa palannut Joel Pohjanpalo on jälleen Markku Kanervan käytettävissä. Avauskokoonpanossa nähdään kuitenkin todennäköisesti Pukin vierellä usein pelannut Jasse Tuominen.

Joukkueen vahvuudesta puuttuvat puolestaan tällä kertaa Simon Skrabb ja Rasmus Karjalainen.

Ehjällä esityksellä mahdollisuudet voittoon

Bosnia ja Hertsegovina vieraili Suomessa kesäkuun karsintaotteluissa. Tuolloin maat pelasivat tilastollisesti varsin tasaisen ottelun, jonka aikana Suomen erinomaisesti toiminut joukkuepuolustus onnistui kuitenkin nollaamaan Bosnian varsin nimekkään hyökkäysosaston. Enemmän ja enemmän maalipaikkoja ottelun edetessä saanut Suomi jyräsi sateisessa Tampereen illassa lopulta varsin ansaittuun 2-0 voittoon. Molemmista maaleista vastasi jälleen karsinnoissa yhteensä viisi osumaa viimeistellyt Teemu Pukki.

Bosnia on lauantai-iltana kello 19.00 käynnistyvässä ottelussa pakkovoiton edessä. Mikäli tuloksena on mitä tahansa kuin voitto ja kolme pistettä, on edessä käytännössä kirveen heittäminen kaivoon. Tämä asetelma tulee olemaan mielenkiintoinen myös kotiyleisön osalta: jaksaako fanaattinen fanilauma vielä seistä omiensa takana, vai alkaako se jo tässä vaiheessa vaatimaan ns. päitä vadille heikon menestyksen edessä.

Suomelle lauantain asetelmat sopivat täydellisesti. Vahvaan joukkuepuolustukseen nojaava joukkue pääsee hakemaan ottelusta tulosta vahvasti puolustuksen kautta ja vastaan iskemällä. Bosnia tullee olemaan ottelussa kuskin paikalla, mikä avaa tilaisuuksia myös Suomelle. Bosnian puolustus on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana vain kertaalleen kuluvien karsintojen aikana ja tiloja maalintekoon tulee olemaan tarjolla myös lauantaina. Näihin tiloihin todennäköisimmin iskee erinomaisesti juoksuja linjojen väliin ja taakse tekevä Pukki, joka onnistui maalinteossa kahdesti jo maiden edellisessä keskinäisessä.

Lauantain vastustaja Bosnia on etenkin kotikentällään pelottava vastustaja, mutta vahvasti puolustavalla Suomella on ottelussa kaikki mahdollisuudet yllätykseen.

NÄIN SAAT USKOMATTOMAN 100 MEGAKERTOIMEN PUKIN AVAUSMAALILLE!

  1. Luo itsellesi pelitili CASINOWINNERIIN TÄSTÄ
  2. Aseta vähintään euron panos, että Teemu Pukki tekee ottelun avausmaalin
  3. Kun Teemu Pukki tekee avausmaalin, saat normaalin voittosi lisäksi vielä 100€ !

 

NÄIN SAAT USKOMATTOMAN 50 KERTOIMEN SUOMEN VOITOLLE!

  1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ
  2. Talleta pelitilille rahaa
  3. Aseta veto Suomen voitolle 50 Megakertoimella!

 

NÄIN SAAT USKOMATTOMAN 30 KERTOIMEN SUOMEN VOITOLLE!

  1. Avaa pelitili MrGreeniin TÄSTÄ
  2. Talleta pelitilille rahaa
  3. Aseta veto Suomen voitolle 30 Megakertoimella!