Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Tappioitta olevat Venäjä ja Tsekki kohtaavat- Jyrääkö Venäjä voittoon

Maanantaina pelataan B-lohkossa todella mielenkiintoinen kamppailu, kun Venäjä ja Tsekki kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kisat kahdella voitolla. Tsekki kaatoi avausottelussa yhden kisojen ennakkosuosikeista Ruotsin 5-2 ja lauantaina joukkue kukisti Norjan 7-2. Maaliero 12-4 kahden ottelun jälkeen osoittaa, että joukkueelta löytyy tulivoimaa. Joukkueella on jo peräti kolme pelaajaa tehnyt kaksi maalia, kun Vrana viimeisteli Ruotsia vastaan kaksi ja Hronek sekä Frolik iskivät molemmat kaksi maalia Norjaa vastaan.

 

Venäjän joukkue on koko kisojen ylivoimaisesti paras. Joukkue sai NHL:stä ja KHL:stä kaikki nimimiehet mukaan kisoihin, eikä joukkueelta voida odottaa vähempää kuin kultaa. Joukkue aloitti kisat kaatamalla Norjan 5-2 ja jatkoi sunnuntaina vahvoja otteita kaatamalla Itävallan 5-0.  Dadonov on ollut huikeassa vireessä tekemällä molemmissa otteluissa kaksi maalia. Myös Kucherov on viimeistellyt molemmissa otteluissa maalin. Venäjän joukkueen kirkkain tähti Alexander Ovechkin on vielä maalitilastoissa nollilla, joten hän haluaa varmasti myös onnistumisia Tsekkiä vastaan.

 

Venäjä on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, mutta Tsekki  voitti Venäjän viimeksi kun joukkueet kohtasivat MM-kisoissa 2018. Tässä ottelussa Venäjä on kuitenkin suuri suosikki. Joukkue on niin paljon taidokkaampi ja varmasti tässä ottelussa nähdään ensimmäistä kertaa näissä kisoissa Venäjän todellinen taso. Venäjä tietää, että tästä ottelusta ei saa tulla tappiota, sillä Tsekki on jo kaatanut Ruotsin ja olisi voitolla todella lähellä lohkovoittoa.

 

Ottelun paras pelikohde on Venäjän voitto normaalilla peliajalla 

 

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa aina 150€ saakka, niin saat pelirahasi tuplana