Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Tampa Bay kohtaa Bostonin keskiiviikko-torstai yönä!

Kumpi siirtyy otteluparissa johtoon?

Joukkueet ovat kohdanneet nyt kaksi kertaa tässä pudotuspeliparissa ja otteluvoitot ovat tasan 1-1. Edellinen peli pelattiin viime yönä, kun Tampa Bay nappasi jatkoaikavoiton Bostonista 4-3 lukemin. Ottelu eteni todella tasaisissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue johtanut kertaakaan yli yhdellä maalilla. Coleman oli Tampan kantavia voimia iskemällä kaksi osumaa.

Maalivahdit ovat hyviä, mutta ei erinomaisia. Vasilevski ja Halak ovat kumpikin laatuveskareita, mutta todellisen paikan tullessa molemmilta on mahdollista odottaa pieniä notkahduksia. Vasilesvski torjui 22 laukausta ja Halak peräti 36 edellisessä ottelussa. Kun kyseessä on toinen ottelu kahteen päivään, niin tänään nähdään varmasti maltillisempaa pelaamista, jossa puolustusvoittoinen pelitapa nousee entistä enemmän esiin.

Maalintekovoimaa löytyy molemmilta joukkueilta enemmän kuin tarpeeksi ja tappiotilanteessa tähtipelaajat saavat nauttia suurista peliminuuteista. Boston ei varmasti halua hävitä kahta kertaa putkeen, sillä tämä olisi henkisesti joukkueelle vaikea paikka ja antaisi suuren edun Tampalle.

 

Meidän pelivihje

Uskomme että back-to-back pelit aiheuttavat joukkueille hieman väsymystä. Kyseessä on Bostonin ensimmäinen “kotipeli” vaikka todellista kotietua ei ole. Kuitenkin tämän turvin nostamme Bostonin suosikiksi ja parhaaksi pelikohteeksi Bostonin voiton jatkoaika mukaanlukien!

Näin teet 10€ yli 100€ kumman tahansa voitolla – 500% bonari!

1.Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

2. Lyö vetoa mille tahansa 1×2 vedolle tähän otteluun koko 60€ niin voitat vähintään 120€!

NAPPAA BONUS

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!