Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Suomi haastaa mestarisuosikki Venäjän EM-lentopallossa

Suomi koki sunnuntaina todella kirvelevän tappion Valko-Venäjälle ja on mielenkiintoista nähdä saako joukkue kasattua itseään illan Venäjä otteluun. Suomi aloitti ottelun Valko-Venäjää vastaan todella vakuuttavasti ja ottelu näytti todella hyvältä Suomen kannalta.. Suomi voitti kaksi ensimmäistä erää 25-13 ja 25-17. Kolmannessa erässä Suomella oli peräti viisi ottelupalloa, mutta pari helppoa syöttövirhettä käänsi lopulta erän Valko-Venäjälle ja lopulta koko ottelun.

Suomelle tappio meinasi, että jatkopaikka taitaa jäädä haaveeksi. Joukkue olisi tarvinnut alkulohkosta kaksi voittoa ja juuri toinen näistä olisi realistisesti ollut otettavissa Valko-Venäjältä. Nyt vastaan asettuva Venäjä on liian vahva joukkue Suomelle kuin myös Turkki, jonka joukkue kohtaa tällä viikolla.

Valko-Venäjä -ottelun alussa Suomelta tuntui onnistuvan kaikki. 4-0 -tilanteessa Valko-Venäjä joutui jo ottamaan aikalisän. Passari Tervaportti pelasi hienosti ja hyökkäyksiä lähti Kaurtolta ja Siirilältä, ja vielä Sivulakin kävi paukuttelemassa palloa lattiaan. Suomen koko ilme ensimmäisessä erässä oli vapautunut, homma toimi ja pelaajat hymyilivät kentällä.
Toinen erä samanlainen, esimerkiksi Akseli Lankisen syöttäessä Suomi veteli viisi pistettä peräkkäin.

Venäjä lähti kisoihin suurimpana mestarisuosikkina, joten helppo ilta ei ole tiedossa Suomelle. Vielä kun Venäjän valmentajana toimii entinen Suomen valmentaja Tuomas Sammelvuo, niin yllätysmomentti vaikeutuu entisestään.

Ottelun paras pelikohde on Venäjän suora 3-0 voitto. Todella vaikeaa nähdä Suomen ottavan erääkään Euroopan parasta joukkuetta vastaan. Ottelu käynnistyy 18:30 ja sitä voi seurata suorana Yle2.