Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Suomen Makwan Amirkhani ottelee UFC:n Fight Islandilla sunnuntaina- Älä ohita näitä kampanjoita otteluun!

UFC Fight Island, Yas Island, Abu Dhabi
Pitkävetokertoimet Fezbet 1.50 – 2.60
TV:  Viaplay Livestream

Makwan Amirkhani vs Danny Henry  ottelun ennakko

UFC 251 Fight Island, Yas Island, Abu Dhabi ilta tulee olemaan yksi parhaista UFC tapahtumista hetkeen, sillä illassa nähdään peräti kolmen titteliottelua, mutta tämän lisäksi Suomen suurin UFC tähti  Makwan Amirkhanin kohtaa Danny Henryn. Makwan on omien sanojensa mukaan parhaassa kunnossa koskaan ja tähän otteluun “Maku” on valmistautunut tosissaan peräti kahdeksan kuukauden ajan. Ottelu on todella tärkeä, sillä UFC on raaka organisaatio, jossa kaksi peräkkäistä tappiota olisi todella huono juttu Makulle.

Makwanilla on tappio alla edellisestä ottelusta Shane Burgosia vastaan. Tuossa matsissa melkein kaikki meni pieleen valmistautumisesta lähtien, joten tänä viikonloppuna kehään astelee todella valmistautunut mies. Keskeytysvoitto kolmannen erän lopussa ei saa toistua, ei ainakaan Makun osalta. Makwanin piti otella jo maaliskuussa Lontoon UFC tapahtumassa, mutta tapahtuma peruttiin koronan takia.

Skotti Danny Henryllä viimeisin ottelu oli todellinen painajainen. Edellisessä ottelussa tuli tappio Dan Igelle reilussa minuutissa hirveän pommituksen jälkeen.

 

Makwan Amirkhani tilastot

Makwanin on osoittanut että mies osaa tapella. 15-4 tilastot kertovat paljon. Kun voittotilastoja lähtee analysoimaan, niin jälki on todella murskaavaa  1/10/4 setillä (TKO/SUB/D). Makwan ja Henry ovat molemmat samanikäisiä (31), mutta Henry on hieman ulottuvampi ottelija. Tämän ei kuitenkaan anna ottelussa oikeastaan etua.

Amirkhani tappiot ovat tulleet vain painoluokkansa kärkinimille eikä Danny Henry kuulu lähellekkään samaan kastiin. Ei lähellekään. Fyysisesti huimassa kunnossa oleva ”Maku” on myös henkisesti montaa vastustajaa niskan päällä jo otteluun lähdettäessä, joten kaikki lupaa hyvää tätä ottelua ajatellen.

 

 

View this post on Instagram

🤼‍♂️ @thisistyffish

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc) on

Danny Henry

Henryn tilastot ovat myös todella komeaa luettavaa. 12-3 ja voitoissa 5/5/2 (TKO/SUB/D). Iän puolesta saman ikäinen Makwanin kanssa, pituutta on kolmisen senttiä enemmän ja kiloja yksi enemmän viimeisimmän punnituksen myötä. Maku vie tunnetusti ottelut kuitenkin mielellään mattoon mahdollisimman nopeasti, jolloin ulottuvuudella ei varsinaista saa etua. Jos olisin Danny Henry, niin varoisin Makun Giljotiini yrityksiä!

Henry on kuitenkin myös vahva matossa, joten mitään helppoa voittoa tästä tuskin Makwanille tulee. Maku on kuitenkin selkeästi henkisesti vahvemman oloinen ja voittaa tämän ottelun!

 

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!

 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ

MrGreen tarjoaa 5 Megakertoimen Makwanin voitolle!

  1. Saat Megakertoimen tekemällä tilin TÄSTÄ