Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Snookerin Welsh Openissa Mark Selby – Ronnie O’Sullivan!

Welsh Open tarjoilee todella kovatasoisen ottelun perjantaina klo 14:00, kun Mark Selby  kohtaa Ronnie O’Sullivanin. Welsh Open on edennyt jo puolivälierävaiheeseen ja tästä ottelusta voidaan odottaa klassikkoa. Edellisen kerran miehet kohtasivat loppuvuodesta Scottish Openissa samassa vaiheessa turnausta ja hieno matsihan tuostakin tuli. Silloin Selby vei ottelun nimiinsä niukasti 5-4 ja pokkasi lopulta myös koko turnauksen voiton.

Eilen molemmat pelaajat pelasivat kaksi ottelua, sillä Welsh Open pelataan korostetun nopealla rakenteella ja aikataululla. 128 pelaajaa ja yhden viikon turnaus tietää niin tiivistä tahtia. Puolivälieristä eteenpäin pelataan vain yksi ottelu per päivä per pelaaja ja turnaus huipentuu sunnuntain finaaliin.

Ronnie lähtee suosikkina otteluun

O’Sullivan on ollut tähän asti turnauksessa ainakin tulosten valossa hieman vakuuttavampi. Parin kuukauden paussilta edellisturnaukseen palannut “The Rocket” on toki saanut nauttia myös erittäin helposta kaaviosta. Tähänastisista vastuksista etukäteen kovin on ollut maailmanlistalla sijalla 46 majaileva Stuart Carrington, joten sankaritekoja ei O’Sullivanin ole vielä tarvinut suorittaa.

Myös Selbyllä on ollut suhteellisen helppo tie tähän saakka. Edelliskierroksella haaste oli kuitenkin ihan laadukas, kun huippulahjakas Zhao Xintong pitkitti ottelua aina ratkaisu frameen saakka. Lopulta Selby voitti niukasti 4-3 ja raivasi tiensä tähän klassikkomatsiin. Selby on voittanut kaksi edellistä kohtaamista O´Sullivania vastaan, mutta tänään vedonlyöntiyhtiöt nostavat kertoimien valossa Sullivanin selkeästi suosikiksi. Sullivanille on tarjolla noin 1,50 kerrointa, kun taas Selbylle 2,50.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi O´Sullivanin voiton sekä yli 7,5 framea.

NÄIN SAAT OTTELUUN PERÄTI 200€ ILMAISVEDON!

  1. Luo itsellesi tili Casinowinneriin TÄSTÄ
  2. Katso taulukosta minkä ilmaisvedon haluat
  3. Talleta ja saat heti ilmaisvedon aina 200€ saakka!