Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Selby kohtaa Saengkhamin Snookerin MM-kisoissa torstaina- Nappaa kaikki voitot tuplana sekä 100% bonari!

Kolminkertainen maailmanmestari Mark Selby ei vakuuttanut ensimmäisellä kierroksella ja toisella kierroksella torstaina vastaan asettuu huiman vireen löytänyt Saengkham. Selby oli avausmatsissaan yllättävän vaisu ja Jordan Brown hallitsi jopa ekaa jaksoa. Toisella jaksolla Selby nosti hieman tasoa ja voitti lopulta 10-6. Nyt vastus kovenee selvästi, kun saman veran jakaa huiman avausmatsin pelannut Thaimaan Noppon Saengkham.

Saengkham valmis yllätykseen

Viimeksi reilut kolme vuotta sitten Cruciblen MM-turnauksen voittanut Selby on kaukana samasta vireestä, eikä voida puhua, että Selby olisi näissä kisoissa todellinen mestarisuosikki. Selbyn ongelma on, että mieheltä puuttuu tasaisuus peliotteista. Pilkahduksia vanhasta Selbystä on kauden mittaan ollut nähtävissä, kun hän voitti Scottish Openin ja English Openin, mutta myös paljon heikkoja esityksiä. Entinen maailmanlistan ykkönen Selby on pudonnut jo sijalle seitsemän.

MM-turnaus alko Selby osalta todella vaisusti, kun Selby oli pitkään vaikeuksissa Pohjois-Irlannin Brownin kanssa avauskierroksella. 10-6 lopputulos ei anna oikeaa käsitystä pelistä, sillä Jordan Brown olisi paremmalla tuurilla voinut voittaa koko ottelun. Turvallisesti voi kuitenkin todeta, ettei mies ole lähelläkään omaa parasta virettään. Toki perustaso on silti niin korkea, että voittoja heikommista pelaajista tulee.

Thaimaan Saengkham puolestaan aloitti kisat turnauksen tähän astisella suurimmalla yllätyksellä. Saengkham marssi 10-4 voittoon yhdestä kisojen parhaimmista pelaajista Shaun Murphystä! Pelin taso oli todella korkealla Saengkhamin osalta. Huimat kahdeksan vähintään 50 pinnan lyöntisarjaa kertovat paljon miehen vireestä ja ottelu olisi hyvin voinut olla ohi ennen toisen jakson ensimmäistä taukoa.

Saengkham jatkoi avauskierroksella jo karsinnoissa nähtyjä vahvoja otteita. Avauskierroksella kaatui Michael White ja kisapaikan ratkaisseessa matsissa Eden Sharav murskaavasti 10-2. Nyt vastaan asettuva Selby on jopa heikompi nykyään kuin Murphy, joten yllätysmomentti myös tässä ottelussa on olemassa.

Pelivihje

Nyt lyömme vedonlyöntiyhtiöitä vastaan selkeästi ja vihjaamme Saengkhamin voittoa tästä ottelusta kertoimella 3,75. Luvassa on pitkä paras 25 framen ottelu, mutta jos Saengkham saa pelin kulkemaan heti alusta saakka, niin voitto on hyvin lähellä. 

NORDICBET TARJOAA – 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!