Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Ronnie O´Sullivan kohtaa Stuart Carringtonin klo 21:00 – Ottelu nähtävissä suorana Eurosportilla

Snookerin Welsh Open jatkuu keskiviikkona toisen kierroksen otteluilla. Klo 21:00 Snookerin ystäville on tarjolla todellinen herkkupala, kun Carrington kohtaa Ronnie O´Sullivanin. Eurosport näyttää ottelun suorana ja kun kyseessä on paras seitsemästä ottelu, niin voi olla, että se ei kauan kestä!

 

>>NAPPAA TÄSTÄ TÄYSIN RISKITÖN 20€ ILLAN PELIIN!<<

 

Ronnie Rocket O´Sullivan suursuosikki illan otteluun

Ronnie O´Sullivan pelasi todella vakuuttavasti ensimmäisellä kierroksella kukistaen 4-1 lukemin Jiankangin. Ottelu oli Sullivanin paras tämän kauden neljästä pelatusta ottelusta ja hän osoitti heti pelaavansa tosissaan turnauksen voitosta. Sullivan jätti Jiankangin kahdessa framessa nollille ja teki ottelussa breikit 51, 53, 69 ja 81. Hämmästyttävää kyllä ottelussa ei nähty yhtään 100-breikkiä, mutta tässä ottelussa varmasti nähdään.

Stuart Carrington pelasi vasta kauden ensimmäisen ottelun tällä viikolla, sillä hän ei ollut selviytynyt karsinnoista yhteenkään turnaukseen tammi-helmikuussa ennen tätä. Ensimmäisellä kierroksella Carrington kohtasi Mike Dunnin, jonka piti olla selkeä voitto, mutta toisin kävi. Lopputulos 4-3 oli yllättävän tasainen, vaikka Carrington tekikin hienosti 105 ja 82 breikit. Nyt kun vastaan tulee maailman paras snookerin pelaaja, joka rankaisee armotta virheistä, eikä jätä kovin helpolla vastustajalle paikkoja, niin todennäköisesti voi tulla rumat lukemat Carringtonin kannalta.

Kaksikko on kohdannut toisensa aiemmin kaksi kertaa, joista edellinen kohtaaminen on viime vuoden marraskuulta Northern Ireland Openista.Tuolloin O´Sullivan oli parempi lukemin 4-1.  Ensimmäinen kohtaaminen on vuodelta 2015 jolloin Carrington oli parempi 5-3 lukemin.

Meidän pelivihje tähän otteluun on O´Sullivanin voitto vähintään kahdella framella. Luotamme siihen, että Carrington on vielä kaukana parhaasta vireestään, kun kyseessä on vasta toinen turnausottelu tälle kaudelle.