Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Pukki valmiina iskemään maaleja Cityn verkkoon- Nappaa 20 Megakerroin Pukin maalille!

Jatkuuko Teemu Pukin vahva vire myös Manchester Cityä vastaan?

Englannin Valioliigassa pelataan jälleen lauantaina seitsemän ottelun kierros. Suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu pelataan kello 19.30 Suomen aikaa, kun sarjanousija Norwich City isännöi Valioliigan hallitsevaa mestaria Manchester Cityä Carrow Roadilla.

Vastakkain Valioliigan kovavireisimmät

Lauantaina vastakkain asettuvat joukkueet löytyvät Valioliigan molemmista ääripäistä. Illan vierasjoukkue Manchester City on aloittanut mestaruuden puolustamisensa suhteellisen vakuuttavasti, vaikka joukkue kärsikin toisella ottelukierroksella yllättävän pistemenetyksen jäämällä kotiottelussaan tasapeliin Tottenhamia vastaan. Kauden kolmessa muussa ottelussa City on kuitenkin ollut omalla tasollaan ja Pep Guardiolan suosikit ovatkin onnistuneet kaatamaan West Hamin, Bournemouthin ja Brightonin vakuuttavien peliesitysten myötä.

Norwichille kauden alku on ollut puolestaan odotetun haastava. Neljästä ensimmäisestä ottelustaan puolustuksensa kanssa tuskailevat Kanarialinnut ovat onnistuneet voittamaan ainoastaan yhden, kun Newcastle United kaatui toisella ottelukierroksella Carrow Roadilla maalein 3-1. Liverpoolia ja Chelseaa vastaan joukkue esiintyi tappioista huolimatta varsin positiivisesti ja etenkin Lontoossa pelatusta vierasottelusta mukaan olisi hyvin voinut lähteä vähintään yksi vieraspiste. Kauden kokonaisuudessaan vaisuin peliesitys nähtiin kaksi viikkoa sitten pelatussa vierasottelussa West Hamia vastaan, jossa Norwich taipui lopulta ansaitusti maalein 0-2.

Norwich on alkukauden aikana kärsinyt odotetun laisista ongelmista, sillä joukkue on päästänyt omiinsa neljässä ottelussa jo kymmenen maalia. Näistä osumista moni on tullut täysin turhista virheistä, jotka pitäisi saada kitkettyä jatkossa pois, mikäli Norwich meinaa kivuta kauden loppuun mennessä putoamisviivan paremmalle puolelle.

Vaikka kyseessä on kaksi eri ääripään joukkuetta, niin lauantaina pelattavassa ottelussa vastakkain asettuvat myös koko liigan kovavireisimmät pelaajat, kun vastakkaisilta puolilta löytyvät maalipörssin kolmea ensimmäistä sijaa hallussaan pitävät Sergio Agüero, Raheem Sterling, sekä Teemu Pukki. Koko kolmikko on jatkanut alkukaudesta siitä, mihin he viime kaudella jäivät. Kauden vaihtopenkiltä aloittanut Agüero on onnistunut maalinteossa kaikissa kauden neljässä ottelussa ja maaliverkot ovat heiluneet kahdessa viime ottelussa molemmilla kerroilla kahteen otteeseen. Sekä Sterling että Pukki jatkoivat vahvaa virettään myös menneen viikon EM-karsinnoissa: kumpikin hyökkääjistä osui tolppien väliin kummassakin maansa karsintaotteluista.

Molemmilla tärkeitä poissaoloja

Manchester City lähtee lauantaina pelattavaan vierasotteluun varmuudella ilman toppari Aymerick Laportea, sekä pitkäaikaistoipilas Leroy Sanea. Myös pitkään polvivaivoista kärsineen Benjamin Mendyn, John Stonesin, sekä hyökkääjä Gabriel Jesusin osallistuminen otteluun on hyvin epätodennäköistä. 

Norwichilta ottelusta puuttuvat varmuudella hyökkääjä Onel Hernandez, toppari Timm Klose, sekä keskikenttämies Tom Trybull. Laitapuolustajan paikalla viihtyvä nuori Maximilliam Aarons sai viikon maajoukkuekomennuksella kolhun, joka saattaa pitää 19-vuotiaan Englannin nuorten maajoukkuemiehen sivussa tärkeästä kotiottelusta. Grant Hanleyn ja Christoph Zimmermannin pelaaminen on myöskin epävarmaa.

Kaikki ennusmerkit ennakoivat maalirikasta ottelua

Jo 14 maalia alkukauden Valioliigassa viimeistelleen Manchester Cityn ja 10 maalia omiin päästäneen Norwichin ottelusta on lupa odottaa äärimmäisen viihdyttävää ja maalirikasta. City on vierasottelussa suuren ennakkosuosikin asemassa, mutta Daniel Farke on jo alkukauden otteluissa osoittanut, ettei hän ole valmis luopumaan viime kaudella Championshipin voiton tuoneesta pelitavastaan edes kaikkein kovimpia vastustajia vastaan.

Norwichilta vaaditaan lauantain kotiottelussaan täydellistä onnistumista ja virheetöntä puolustusesitystä, mikäli se mielii ottaa kotistadionillaan edes pisteen. Alkukauden otteluiden perusteella Farken suojatit tulevat kuitenkin tarjoamaan Citylle vähintäänkin riittävän määrän paikkoja jopa 3-4 vierasosumaan.

Toisaalta Cityn puolustuspään poissaolot, sekä Guardiolan aktiivinen hyökkäyspelaaminen tarjoavat myös Teemu Pukille hyvän sauman jatkaa alkukauden vahvaa maalivirettään. West Hamia vastaan pelatussa ottelussa Pukki jäi maaleitta ensi kertaa kuluvan kauden aikana, mutta tästä suuren osan voi laittaa laadukkaan tarjoilun puutteen piikkiin. Vaikka City on parhaimmillaan vähintään pari astetta Hammersia kovempi joukkue, on kyseessä myöskin täysin erin luontoinen ottelu, jossa paikkoja maalintekoon saattaa muodostua jopa selvästi West Ham-ottelua enemmän. Tästä syystä suosittelemmekin jälleen tarttumaan vedonlyönnissä Pukin maalivetoon.

Mistä näet ottelun?

Norwichin ja Manchester Cityn välistä ottelua on jälleen kerran mahdollista seurata sekä Viasatin että Viaplay-palvelun kautta.

 

NÄIN SAAT UUTENA ASIAKKAANA 20 MEGAKERTOIMEN SUOMEN VOITOLLE! 

  1. Luo tili MrGreenille TÄSTÄ
  2. Talleta rahaa ja aseta vetosi Pukin maalille Megakertoimella!
  3. Kun Pukki tekee maalin, saat rahasi takaisin 20-kertaisena!