Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Manchester City kohtaa Wolverhamptonin kauden ensimmäisessä pelissä

Manchester City kohtaa maanantaina kauden avauksessaan Wolverhamptonin. Wolves voitti omassa avauksessaan vieraissa Sheffield Unitedin 2-0 vakuuttavalla esityksellä ja varsinkin näin kauden alussa on yllätysvalmis kaatamaan Cityn. Viime kaudella Wolves oli Citylle paha vastus. Joukkueet ehtivät pelata kauden molemmat ottelut ennen koronataukoa. Ensin lokakuussa Wolves voitti Cityn Etihadilla 2-0 ja sitten joulun jälkeen Wolves vei oman kotimatsinsa 3-2.

Manchester City on tunnetusti joukkue jolla on pallonhallinta suvereenisesti puolellaan, mutta viime kaudella Wolvesia vastaan  osat vaihtuivat. Wolves piti palloa 62 prosenttia ajasta ja laukoi 20 kertaa. City sai aikaan vain seitsemän kutia. Syy outoihin tilastolukemiin tosin oli se, että Cityn veskari Ederson sai punaisen kortin jo kymmenen minuutin jälkeen.

Cityn managerilla Pep Guardiolalla on Valioliigan puolella vain kaksi vastustajan manageria, jotka hän on kohdannut vähintään viidesti ja hävinnyt enemmän kuin voittanut. Toinen on Wolvesin Nuno Espirito Santo ja toinen on Liverpoolin Jurgen Klopp.

City lopetti viime kauden Valioliigassa loistavasti viiden voiton putkella, joissa sen maaliero oli komea 21-1. Joukkue jäi kauden mittaan pahasti Liverpoolista jälkeen, ja siihen suurin syy on se, että se hävisi kauden aikana peräti seitsemän vierasmatsia.

Wolverhampton hyvässä vireessä

Wolverhampton on vakiinnuttanut sarjasijoituksen ylempään keskikastiin olemalla kaksi kautta peräkkäin seitsemäs. Tämän kauden avauksessa Wolves taas näytti hyvältä, ja eritoten Raul Jimenez pelasi hyvän matsin. Hän teki pelin avausmaalin, jo kuuden minuutin kohdalla Wolves johti 2-0.

Citylle harmaita hiuksia tähän otteluun aiheittaa se, että Sergio Aguero on ilmeisesti vielä pari kuukautta sivussa peleistä. Myös Bernardo Silvan ja Riyad Mahrezin pelaaminen on epävarmaa, eli Cityn kärkipäässä on vajausta. Mahrez ei ole pelikunnossa oltuaan pari viikkoa karanteenissa koronatartunnan jälkeen. Myös puolustuksen Laportella on ollut korona, eikä hänkään ilmeisesti ole mukana. Wolvesilta poissa on ainoastaan Jonny, joten joukkue pääsee tähän otteluun loistavista asetelmista. Kesän hankinta Marcal pelannee laitapakkina.

Meidän pelivihje

Ottelu tulee olemaan tasainen ja parhaat kertoimet löytyvät Wolverhamptonin puolelta. Nostamme tähän otteluun parhaaksi pelikohteeksi Wolverhampton onnistuu maalinteossa.

Uusi MRPLAY tarjoaa 100% talletusbonarin aina 100€ saakka!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin TÄSTÄ