Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Liverpool matkustaa Tottenhamin vieraaksi lauantaina – Tarjolla 20 ilmaisveto otteluun!

Lauantain on luvassa futifaneille herkkupala, kun sarjakärki Liverpool vierailee Lontoossa Tottenhamin vieraana. Spurs on voittanut vain yhden edellisestä viidestä matsistaan ja isäntien riesana ovat myös rankat loukkaantumiset. Tottenhamilla on myös ensi viikolla FA cupin toinen osaottelu, joten kalenteri näyttää joukkueen osalta kiireiseltä. Tarjoamme loistavat kampanjat otteluun, joten muista hyödyntää ne!

Liverpool jatkaa lentoaan!

Liverpoolin unelmakaudelle Valioliigassa ei ole löytänyt pysäyttäjää, eikä myöskää joulutauko hetkauttanut joukkuetta millään tapaa. Tehokas hyökkäyspelaaminen läpi kauden on ollut joukkueen tärkein valtti. Moni pitääkin Liverpoolin mestaruutta aivan varmana, sillä ero toisena olevaan Leicesteriin on kolmetoista ja kolmoseen Man Cityyn neljätoista pistettä. Kaiken lisäksi Poolilla on yksi peli vähemmän pelattuna, joten Jürgen Kloppin miehistö on vahvasti matkalla kohti mestaruutta.

Tottenham on Jose Mourinhon alaisuudessa menettänyt parhaat tehonsa. The Special One johdatti joukkonsa parempiin tuloksiin heti Lontooseen palattuaan, mutta peli ei missään vaiheessa ollut erityisen säkenöivää. Nyt tulokset ovat kuitenki laskeneet pahemman kerran ja tappioita on alkanut tulemaan jälleen. Joukkue kärsii tällä hetkellä pahoista loukkaantumisista , joista kovin kolaus superstara Harry Kanen loukaantuminen.

Liverpool suuri suosikki

Liverpool on voittanut edellisestä kahdestoista Valioliigan ottelustaan yhtä vaille kaikki. Liverpoolin tilanne kokoonpanon suhteen ei ole täydellinen, mutta joukkueelta löytyy niin laaja kokoonpano, että mitään ongelmia ei pitäisi voiton suhteen olla. Alex Oxlade-Chamberlainin tervehtyminen tuo vaihtoehtoja keskikentälle, jämäkkä puolustuksen linja on täydessä iskussa ja superluokan hyökkäys Mané – Firmino – Salah iskussa. Paljon enempää ei voi jalkapallojoukkueelta vaatia.

Tottenham sen sijaan joutuu tosissaan miettimään miten kasaa parhaan mahdollisen kokoonpanon. Kanen lisäksi Moussa Sissoko on sivussa pitkälle kevääseen leikkauksen jäljiltä, Tanguy Ndombele loukkaantunut ja Harry Winks sekä Danny Rose epätodennäköisiä osallistujia pienempien vammojen takia. Liverpoolia vastaan näin suuret poissaolot näkyvät valitettavasti liikaa, eikä Tottenham pysty vastaamaan Liverpoolin tehokkaaseen hyökkäämiseen.

Veikkausvihje

Liverpoolin vierasvoitosta saa tällä hetkellä vielä 1,70 kerrointa, joka on todella maistuva pelikohde. Kerroin todennäköisesti tulee putoamaan, joten kannattaa nopeasti laittaa vedot sisään ja hyödyntää kampanjat!