Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Liverpool kohtaa Leedsin lauantaina Valioliigassa- Tarjolla 500% bonari!

Liverpool voitti pitkään haaveilemansa Valioliigan mestaruuden viime kaudella. Tarjolla oli monen ennätyksen rikkominen, mutta loppu kausi meni seuralta hieman heikommin ja suuri osa ennätyksistä jäi vanhoille haltijoilleen. Nyt joukkue lähtee uuteen kauteen jälleen kerran mestarisuosikkina, mutta kovan haasteen antavat Manchester City sekä Chelsea.

Valioliigan mestari vs. mestaruussarjan mestari

Liverpool ei ole hävinnyt kotistadionillaan Anfieldilla sitten vuoden 2017 huhtikuun. Viimeisestä 26 kotiottelusta seura on voittanut 25. Tämä dominointi jatkuu todennäköisesti vielä pitkään, eikä varsinkaan Leeds tule tätä taikaa rikkomaan.

Leeds pääsee heti pahimpaan mahdolliseen painekattilaan, kun joukkue joutuu pelaamaan ensimmäisen ottelun Liverpoolin vieraana palattuaan korkeimmalle sarjatasolla ensimmäistä kertaa vuoden 2004 jälkeen. Seura pyrkii pitämään momentumin yllä vain hetki sitten tulleen mestaruussarjan ykköspaikan jälkeen. Leedsin viime kausi päättyi upeasti kuuden matsin voittoputkeen yhteismaalein 17-2. Maaleja on tullut liukuhihnalta. Kun ottaa huomioon sen, että Poolilla on vain yksi nollapeli yhdeksään viime matsiin, ei Leedsin osumat tunnu mitenkään mahdottomalta tässäkään matsissa. Harjoitusotteluissa Liverpoolilla oli ongelmia pelinsä kanssa, mutta nyt toki asenne on aivan eri luokkaa.

Myös viime kaudella Liverpool kohtasi ensimmäisessä ottelussa sarjanousijan. Tuolloin oli Norwichin ja Teemu Pukin vuoro kokea Liverpoolin hurja hyökkäys. Pool oli vahvempi 4-1 lukemin ja samanlaisia lukemia voidaan odottaa Leedsiä vastaan.

 

Meidän pelivihje

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Liverpoolin voiton sekä Liverpool yli 6,5 kulmapotkua. Myllytys tulee olemaan hurjaa Leedsin päässä ja joukkue joutuu todella puolustuskannalle, joka lisää kulmapotkujen määrää.

Näin teet 10€ yli 100€ kumman tahansa voitolla – 500% bonari!

1.Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Liverpoolin otteluun ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!