Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Leijonat kohtaa Tshekin lauantaina – Nappaa 30 Megakerroin Suomen voitolle!

Leijonat aloitti Karjala-turnauksen parhaalla mahdollisella tavalla kun se voitti Venäjän normaalilla peliajalla. Tsekki on ollut aina vaikeuksissa Karjala-turnauksessa  ja se joutuu todelliseen testiin lauantaina Hartwall Areenalla Suomea vastaan. Lue artikkelin lopusta kuinka saat 30 Megakertoimen Suomen voitolle!

Leijonat aloitti vahvasti kotiturnauksen

Torstai-ilta Hartwall Areenassa tarjosi loistavaa jääkiekkoa Suomalaisille. Suomi pelasi hyvin ja onnistui kaatamaan Venäjän 4-3 lukemin. Parannettavaa pelillisesti toki jäi ja varsinkin Puljujärven esitykset kaipaavat vielä selkeästi parannusta.

Venäjä on turnauksessa mukana nuorella joukkueella, jossa ei isoja tähtiä vilise. Liikkuva ja energinen ryhmä Venäjä kuitenkin on, Leijonat oli pitkiä aikoja pulassa innokasta vastustajaa vastaan. Suomen hallinta oli lähinnä hetkittäisiä onnistumisia, mutta tehoja Leijonilta jälleen löytyi lopulta voiton arvoisesti.

Leijonien kakkosketju Manninen  Pesonen – Puljujärvi oli tehokas, sillä Manninen iski 1+1  tehot ja Pesonen 2+0. Puljujärvi onnistui saalistamaan vain yhden syöttöpisteen ja on kolmikosta selkeästi heikoin lenkki ensimmäisen ottelun perusteella. Varsinkin puolustussuuntaan Puljujärven tekeminen oli hidasta.

Tshekki aloitti turnauksen vahvasti kaatamalla Ruotsin 3-1. Lukemat olisivat voineet olla rumemmatkin, sillä Tsekki sai tasaisesti hyviä paikkoja ja laukoi peräti 31 kertaa kohti maalia. Tshekki oli yllättävän vahva, käänsi peliä todella laadukkaasti ja pelasi erittäin tiivistä oman alueen peliä. Kuitenkin nyt joukkue matkustaa Suomeen ja joutuu loppuunmyydyn Hartwall Areenaan jäälle.

Tshekki ei tälläkään kertaa ole erityisen nimekäs nippu. Liigan ystäville mukana on paljon tuttuja pelaajia, kun Jakub KrejcikJakub Galvas ja Hynek Zohorna edustavat joukkuetta. Mielenkiintoinen yksityiskohta on Tshekin kakkosketju, jonka muodostavat juuri Zohornan veljeskolmikko.

Leijonat jatkavat vahvaa menoa

Suomi on ollut niskan päällä Karjala-turnauksessa Tsekkiä vastaan viime vuosina ja lähtee myös lauantain otteluun suurena suosikkina. Uskomme, että Anttila-Lammikko-Kuusela kolmikko saa ykkösketjussa onnistumisia ja Suomi voittaa ottelun 3,4-1,2 lukemin.

NÄIN SAAT USKOMATTOMAN 30 MEGAKERTOIMEN SUOMEN VOITOLLE VENÄJÄSTÄ

  1. Luo pelitili MrGreeniin TÄSTÄ
  2. Talleta ja aseta veto Suomen voitolle kertoimella 30!
  3. Kun Suomi voittaa, saat rahasi takaisin 30-kertaisena!

NÄIN SAAT 20€ ILMAISVEDON KARJALA-TURNAUKSEEN!

  1. Luo itsellesi pelitili Betssoniin TÄSTÄ
  2. Lyö mihin tahansa Karjala-turnaukseen 10€ veto
  3.  Saat 20€ Ilmaisvedon!