Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Lauantaina pelataan Manchesterin Derby – Näin teet kympillä satasen kumman tahansa voittaessa!

Lauantaina pelataan yksi Valioliigan kauden kohokohdista, kun kaksi Manchesterin suurta ottavat mittaa toisistaan. Tällä kertaa ottelu pelataan Manchester City:n Etihad Stadiumilla, joka tulee olemaan loppuunmyyty.

Kotijoukkue City voitti viikolla edellisen ottelunsa Valioliigassa 4-1 . Guardiolan joukot kaatoivat Burnleyn ennakkoon haastavassa matsissa 1-4 vieraskentällä. City hallitsi koko ottelua, eikä Burnley päässyt missään vaiheessa haastamaan tosissaan Cityä. Cityn ainoa kömmähdys ottelussa oli, kun joukkue juhli vielä edellistä maaliaan ja Burnley pääsi yllättämään heti seuraavasta tilanteesta tekemällä maaliin. Ottelu on kuitenkin pitkästä aikaa osoitus “normaalista” vahvasta Cityn pelaamisesta,  vaikka ykköskärki Aguero puuttui edelleen joukkueesta.

Kolme pistettä Burnley voitosta ei kuitenkaan kaventanut kaulaa kärkijoukkue Liverpooliin, sillä myös he voittivat oman ottelunsa. Kausi lähestyy puoliväliä, eikä City ole edes kahden parhaan joukossa. Liverpool on karannut jo 11 pisteen karkumatkalle, mikä alkaa olla jo lähes mahdoton kirittävä.

 Cityn puolustus ei ole toiminut viime aikoina totutun vahvasti. Joukkue on päästänyt edellisessä viidessä ottelussa maalin ja yhteensä se on päästänyt peräti kahdeksan maalia viiteen otteluun. Tämä on hämmästyttävä lukema, sillä joukkueelta on totuttu näkemään alle 1 päästetyn maalin keskiarvoa.

Paikallisvastustaja Manchester United nappasi henkisesti tärkeän voiton viikkokierroksella. Punakone kaatoi nousukuntoisen Tottenhamin 2-1, eikä ex-manageri Mourinho keksinyt aseita United lyömiseksi. Marcus Rashford oli jälleen vahvalla pelipäällä iskien kaksi maalia.

Manchester Unitedin kausi on kuitenkin ollut jopa historiallisen huono ja jos otteet eivät parane huomattavasti, voi olla että tammikuussa on edessä valmentajan vaihto. Joukkue on kahdeksan pistettä nelossijalla olevaa Chelseaa perässä jo tässä vaiheessa, vaikka sesonki ei ole vielä edes puolivälissä. Kiri Champions Liigaan ei ole täysin mahdoton – etenkin jos joukkue pääsee kovaan iskuun Paul Pogban paluun myötä.

Tällä hetkellä United-leirissä ilahduttaa joukkueen viimeaikainen maalivire. Joukkue on tehnyt 2+2+3+3 maalia neljässä edellisessä Valioliigan ottelussa. Marcus Rashford on löytänyt loistavan pelivireen oikeaan aikaan!

City on ollut joukkueiden viime kohtaamisissa selkeästi parempi ja se lähtee tähänkin otteluun suurena suosikkina. Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi yli 2,5 maalia, sillä tällä kaudella verkot ovat heiluneet todella tiuhaan ja Derby peli sytyttää molemmat joukkueet parhaimpaansa.