Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

KUPS kohtaa Slovan Bratislavan myrskyn keskellä

Myrsky jyllää torstaina pitkälti koko Suomessa ja tältä tuskin vältytään Kuopiossakaan. Nyt on kuitenkin KUPSin mahdollisuus yllätykseen, sillä sää tekee ottelusta tasaisemman.  Darko Milanicin Bratislava on joukkueista tasokkaampi, mutta se ei varmasti saa pelaajistaan parasta esitystä kylmässä sateisessa Kuopiossa.

KUPS otteluruuhkassa

KuPS pelasi maanantaina fyysisesti kovan pelin Lahdessa ja ottelun loppupuolella väsymys paistoi jonkin verran kuopiolaisten otteista. Joukkue on kuitenkin valmistautunut tähän otteluun hyvin ja tätä voidaankin pitää yhtenä kauden tärkeimmistä peleistä. KUPSin onneksi vierailla on todella paljon poissaoloja, joten nyt on iskun paikka.

Slovan Bratislavan joukkue on pienimuotoisessa murrosvaiheessa ja valmentajakin vaihtui parisen viikkoa sitten, joten siltä osin on epävarmuustekijöitä ilmassa. Vladimír Weiss, Ondrej Petrák, Filip Lichý ja Martin Trnovský jäivät reissusta sivuun vierasjoukkueen riveistä. Weiss on tuttu muun muassa vuoden 2010 MM-kisoista.

Slovan Bratislavan piti aloittaa europelitaipaleensa UCL-karsintojen puolella, mutta joukkueessa jyllännyt koronavirus vesitti tuon taipaleen. Nyt yritetään Eurooppa Liigan puolella ja joukkueelta odotetaan jatkopaikkaa. Tähän otteluun se lähtee suosikkina, mutta me valitsemme vedonlyöntikohteista toisen kohteen.

Meidän pelivihje

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi alle 2,5 maalia. Sää tulee vaikuttamaan sekä peliin että kentän kuntoon, joten maaleja nähdään varmasti vähemmän kuin mitä muuten oltaisiin.

Uusi MRPLAY tarjoaa 100% talletusbonarin aina 100€ saakka!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin TÄSTÄ