Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

KUPS haastaa Norjan mestarin Molden Mestarien liigan karsinnassa! – Näin teet kympillä peräti 400€ KUPSin voitolla!

KuPS kohtaa Norjan hallitsevan mestarin Molden Mestarien liigan karsintojen avauskierroksella keskiviikkona. Haaste on kivenkova, mutta hyvää kautta pelaava KUPS on yllätysvalmiina! Lue artikkelin lopusta kuinka teet vain 10€ peräti 400€ kun KUPS voittaa!

Erling Moen luotsaama Molde on Norjan Eliteserienissä toisella sijalla. Eliteserieni on tunnettu maalijuhlistaan, sillä peleissä nähdään useasti molempiin päihin paljon maaleja. Tämä avaa KUPSille mahdollisuuden, sillä varsinkin vieraissa pelaaminen on sujunut tällä kaudella loistavasti – ilman yhtäkään tappiota! KuPS:ia luotsaava Arne Erlandsen tuntee tulevan vastustajan kuin omat taskunsa, sillä onhan norjalainen kerännyt valmennuskokemusta ennen KuPS-pestiä ensi sijassa kotimaassaan. KuPS:n pelitapa nostaa ilman muuta suurimaalisen pelin todennäköisyyttä, vaikka aivan tavanomaisen aggressiivista prässiä ei nähtäisikään.

Molde ei pääse otteluun toivomallaan kokoonpanolla, sillä polvivammasta kärsivä oikea pakki Kristoffer Haraldseid ei ehtinyt kuntoutua otteluun. KuPS puolestaan sai mahtavia uutisia kun Lucas Rangel liittyy takaisin kokoonpanoon, mikä on lisää kuopiolaisten hyökkäysvoimaa huomattavasti.

NÄIN TEET KYMPILLÄ YLI 400€ KUPSin VOITTAESSA!

  1. Luo itsellesi pelitili Nordicbettiin TÄSTÄ 
  2. Hyödynnä mahtava 500% talletusbonus- Talleta 10€ saat 60€
  3. Aseta vedot sisään KUPSin voitolle 7,40 kertoimella
  4. Kun KUPS voittaa, niin sinä voitat 444€