Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Kumpi raivaa tiensä jatkoon Shakhtar Donetsk vai FC Basel? – Näin saat 10€ peräti 60€ pelirahaa!

Manchester United ja Inter selvittivät eilen tiensä jatkoon Eurooppa-liigassa ja nyt haetaan vastustajaa Interille seuraavalle kierrokselle, kun Shakhtar Donetsk ja FC Basel matkustavat Saksan Gelsenkircheniin mittelemään Eurooppa-liigan semifinaalipaikasta. Shaktar on joukkueista selkeästi laadukkaampi, mutta kerrasta poikki otteluissa voi käydä mitä vain. Lue artikkelin lopusta miten saat 10€ peräti 60€ pelirahaa!

Basel selvitti edellisessä vaiheessa Eintracht Frankfurtin, mutta nyt joukkueen tilanne on todella erilainen. Joukkue kärsii todella pahoista poissaoloista, kun Jonas Omlin, Eray Cömert, Ramires, Luca Zuffi ja Edon Zhegrova ovat Baselin riveistä sivussa. Omlin loukkaantui ja Cömertin korttitili täyttyi Frankfurt-koitoksessa, joten takalinjaan kohdistuu nyt aikamoista painetta. Nämä poissaolot avaavat Shakhtarin brassihyökkääjille varmasti paljon tilaa sekä laukaisupaikkoja. Shakhtarilta poissa ovat ainoastaan Davit Khocholava ja Ismaily.

Shaktar on illan ottelussa todella maistuva pelikohde. Marcel Koller joutuu tulemaan ilman Omlin – Cömert –parivaljakkoa toimeen, mikä hankaloittaa sveitsiläisten urakkaa tavattomasti. Me nostamme otttelun parhaaksi pelikohteeksi, että Shakhtar Donetsk menee otteluparista jatkoon.

NORDICBET TARJOAA – 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!