Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

KHL:n kuumin joukkue Jokerit matkustaa Spartak Moskovan vieraaksi- Jatkuuko pisteputki kolmeentoista?

Jokerit on tällä hetkellä koko KHL:n paras joukkue. Joukkue on peräti kahdentoista ottelun mittaisessa pisteputkessa. Edelliset kaksi ottelua Jokereilta ovat olleet mykistävän hyviä! Jokerit murskanneet sekä Pietarin SKA:n että Dinamo Riikan, hävyttömällä 13–0-maalierolla. Jokerit pelaa tällä viikolla kolme ottelua, joista kaksi pelataan Tallinnassa tulevana viikonloppuna! Tänään Jokerit matkustaa Moskovaan kivikovan Spartakin vieraaksi. Spartak on ollut vaikea vastus vieraissa, kuinka käy tänään?

 

>>NAPPAA ILMAINEN 10€ PELIIN!<<

 

Peter Regin on löytänyt huiman vireen, kuten myös koko muu joukkue. Jokereiden kannalta parasta on se, että joukkue on saanut onnistumisia kaikilla neljällä kentällisellä, sekä maalivahti pelaaminen on ollut uskomattoman hienoa katseltavaa! Pietarin SKA:n voittaminen nosti Jokereiden mielialaa ja pelaamista entisestään ja joukkue lähtee varmasti hyvällä fiiliksellä Moskovaan kaatamaan Spartakin.

Janis Kalnins on yksi suurimpia syitä miksi joukkue on peräti 12 ottelun pisteputkessa. Kalninsin varmojen otteiden seurauksena myös Jokeri-puolustuksen itseluottamus on kohonnut. Tommi Kivistö pelaa todella hyvin tällä hetkellä ja Jokerit onnistuu kiekollisesti hallitsemaan pelejä alusta saakka. YV ja AV pelaaminen on ollut viime aikoina hyvin uomissaan, eikä joukkue ole ottanut turhia jäähyjä liikaa.

 

>>NAPPAA ILMAINEN 10€ PELIIN!<<

 

Spartak katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa Pietarin SKA:n kustannuksella tasapainoisella 3–1-kotivoitolla. Joukkueen viime aikojen heikomman tulostason syy pohjautuu Spartakin tehottomuuteen. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla, mutta hyökkäyspäässä on ollut viime aikoina vaikeampaa. Joukkue on tehnyt vain 3 maalia keskiarvolta kymmeneen edelliseen otteluun, kun taas esimerkiksi Jokerit on tehnyt 4.

Jokerit lähtee tähän otteluun suosikkina, mutta luvassa on varmasti paljon tasaisempi ottelua kuin edelliset kaksi. Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Jokereiden voiton jatkoaika mukaanlukien kertoimella 1,70.