Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Kaataako Lakers Portlandin ? – Nappaa 500% talletusbonari otteluun!

Kuten monessa muussakin otteluparissa, ennakkosuosikki hävisi avausottelunsa, mutta on parantanut peliään sen jälkeen huimasti. Näin on käynyt myös  Los Angeles Lakersille joka hävisi ensimmäisen ottelun, mutta johtaa nyt 2-1 ottelusarjaa. . Altavastaaja Portland voitti ensimmäisen ottelun, mutta sen jälkeen Lakers on vienyt matsit selvästikin. Lakers oli ennen pudotuspelejä vetomarkkinoiden ykkössuosikki NBA:n uudeksi mestariksi. Lue artikkelin lopusta miten saat 500% talletusbonarin illan otteluun!

Lakers kaipaa penkiltä onnistumisia

All Star -kaksikko Davis ja James ovat tehneet yhteensä keskimäärin 53 pistettä per matsi. Davisin keskiarvo on yli 29 per ottelu ja Jamesin yli 23 per ottelu. Lakers tietää, että pudotuspelien edetessä Jamesin sekä Davisin rasitus tulee olemaan liikaa, joten joukkue tarvitsee penkiltä suuria apua, jos aikovat mestaruudesta kamppailla. Jos Jamesille tai Davisille tulee ottelussa virheongelmia tai on loukkaantumisten kanssa vaivaa, niin Lakersilla ei oikein ole keinoja paikata.

Portland on ollut todella hukassa puolustuksensa kanssa ja  Jamesin sekä Davis ovat saaneet rauhassa hääriä pisteitä. Portland laskee kaiken Damian Lillardin huippupeleihin. Heidän onnekseen Lillard on myös kova poika syöttämään ja rakentamaan tilanteit. Tästä hyvänä esimerkkinä  kolmosmatsissa takamies McCollum teki 28 pistettä ja veteraanilaituri Carmelo Anthonykin 20.

Portland on pelannut kuitenkin melko hyvää koripalloa ja pysynyt usein mukana kolme neljännestä ottelussa. Joukkueen ongelma on ollut se yksi heikompi neljännes jolloin Lakers on karannut. Nyt tiedossa on melko ratkaiseva ottelu ja Portland tulee täysillä alusta saakka.

Meidän pelivihje

Lähdemme rakentamaan vetoa Portlandin hyvän ottelun kautta. Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Portland Yli 108,5 pistettä. Ottelusta tulee varmasti suuri numeroinen ja tämä tasoitusveto on melko matala.

 

Näin teet 10€ yli 100€ kumman tahansa voitolla – 500% bonari!

1.Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

2. Lyö vetoa mille tahansa 1×2 vedolle tähän otteluun koko 60€ niin voitat vähintään 120€!

NAPPAA BONUS

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!