Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Jokerit matkustaa Vitjazin vieraaksi- Tarjolla ilmainen 10€ illan peliin!

Jokerit jatkaa vieraskiertuetta suoraan viime viikonlopun Tallinnan Hockey Weekend-tapahtuman  jälkeen. Tallinnassa joukkueen esitykset olivat todella vaihtelevat sillä hienon voiton jälkeen joukkue kärsi ensimmäisen pisteettömän ottelun todella pitkään aikaan, kun joukkue kärsi 2–5-tappion Severstal Tsherepovetsille. Jokerit tavoittelee paluuta voittojen tielle ailahtelevasti esiintyneen HK Vitjazin vieraaksi.

Jokereiden loistavasti esitykset ennen tuota 2-5 tappiota ovat olleet pitkältä Janis Kalninsin ansioita. Jälleen kerran nähtiin miten Antti Niemen torjuntavarmuus on todella heikko tällä hetkellä ja juuri sen takia Jokerit hävisi toisen ottelun viikonloppuna. Janis Kalnins palaa mitä todennäköisemmin tolppien väliin. Kalnins on ollut todella varma ja puolustus on myös tominut paremmin hänen ollessa maalissa.

 

>NAPPAA ILMAINEN 10€ PELIIN!<<

 

Vitjaz on viime aikoina esiintynyt ailahtelevasti. Neljän ottelun mittaista tappioputkea on seurannut kolme voittoa neljästä kamppailusta. Joukkuetta koko kauden riivannut tehottomuus on saanut jatkoa. Miro Aaltonen kaupattiin hiljattain Pietarin SKA:n riveihin ja joukkueen kauden tehokkain pistemies Aleksander Semin on sivussa Jokerit-ottelusta. On siis sanomattakin selvää, että ratkaisijoita kaivataan laajemmalla rintamalla. Vitjaz koki myös selvän 4–1-vierastappion kauden ensimmäisessä Jokerit-kamppailussa.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Jokereiden voiton kertoimella 1,98.