Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Jokerit lähtee suurena suosikkina Traktoria vastaan – Tarjolla riskitön 20€ illan peliin!

Jokereiden kausi jatkuu maaottelutauon jälkeen kotiottelulla, kun vieraaksi Ilmalaan saapuu Traktor Tsheljabinsk. Jokerit ovat varmistaneet jo pudotuspelipaikan, mutta voittoja tarvitaan, jotta vastustajat olisivat helpommasta päästä kun tositoimet alkavat maaliskuussa!

>>NAPPAA TÄSTÄ TÄYSIN RISKITÖN 20€ ILLAN PELIIN!<<

Jokerit ollut ylivoimainen Traktoria vastaan

Jokereiden kausi on tähän asti ollut onnistunut, tällä hetkellä narripaidat taistelevat jopa Bobrov divisioonan voitosta Dynamo Moskovan ja SKA Pietarin kanssa. Runkosarjaa on jäljellä enää seitsemän tärkeää ottelua ja sijoitus lohkossa on vielä täysin auki. Ennen maaottelutaukoa Jokerit kukisti Dinamo Riian vieraissa 2-4, maalinteossa onnistuivat Peter Regin, Steve Moses ja Petri Kontiola kahdesti.

Traktorilla ei oikeastaan ole tällä kaudelle enää mitään muuta pelattavaa kuin säilyttää joukkueen maine edes jollain tasolla. Joukkue on tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeinen. Pudotuspeliviiva olisi kymmenen pisteen päässä, mutta kun otteluita on niin vähän jäljellä, ei se ole mahdollista enää kuroa kiinni. Vieraissa joukkueen pelaaminen on ollut todella surkeaa ja varsinkin Helsingissä peli ei ole koskaan kulkenut. Jokerit on kohdannut Traktorin Hartwall Arenalla neljä kertaa aiemmin, josta kaikki ovat päättyneet Jokereiden voittoon. Maaliero on myös todella hirvittävää katsottavaa Traktorin osalta: Vain viisi tehtyä maalia ja 18 päästettyä.  Ei Ihme että vedonlyöntiyhtiöt pitävät Jokereita suurena suosikkina. Viimeksi Helsingissä ottelu päättyi 8-0 Jokereiden kotivoittoon

Meidän pelivalinta illan otteluun on Jokereiden vähintään kahden maalin voitto kertoimella 1,85