Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Jokerit käynnistää Pietarin turnauksen- Kymppi Jokereille tuo 72 egeä!

Jokerit kohtaa keskiviikkona Severstalin Pietarin turnauksessa. Peli on joukkueelle tämän harjoituskauden neljäs. Ensimmäisissä peleissä kaatuivat Neftehimik ja Sibir, mutta viime viikolla helsinkiläiset kokivat niukan tappion SKA:lle. Kokoonpanoon on tehty nyt pieniä muutoksia, joista ensimmäinen on Kalninsin oleminen torjuntavuorossa. Latvialainen pelasi myös Sibir-pelissä, joten toistaiseksi maalivahtien kuormitus on jaettu tasan harjoituskaudella.

Jensenille ja Myttyselle peli on siis kauden ensimmäinen. Jokerit saa takaisin myös pikkuvammasta kärsinyt John Normanin. Loukkaantuneina sivussa ovat Veli-Matti Savinainen, Mika Niemi ja Ahti Oksanen. Jokerit pelaa neljä peliä kuuteen päivään, joten kuormaa tasoittamaan käytetään rotaatiota. Tänään lepovuorossa ovat hyökkääjistä Henri Ikonen ja Antti Pihlström, puolustajista Teemu Eronen ja Oliver Lauridsen.

Turnaus pelataan Pietarin jääpalatsin kavennetussa kaukalossa. SKA pelaa ensi kauden NHL-mittaisessa kaukalossa, joka on pituudeltaan kansainväliseen tapaan 60 metriä, mutta leveydeltään ainoastaan 26 metriä, jollaisia käytetään Pohjois-Amerikassa. Myös muutama muu KHL-joukkue on kaventanut kaukaloaan tulevalle kaudelle, joko 26 tai 28 metriin. Kansainvälinen jääkiekkoliitto on linjannut, että vuodesta 2022 eteenpäin MM-turnaukset pelataan 26-metrisessa kaukalossa. Kyseessä on neljän vuoden testijakso.

Jokerit on osallistunut Nikolai Putshkov -turnaukseen aiemmin viisi kertaa ja voittanut sen kahdesti vuosina 2014 ja 2016.

Tämän päivän vastustaja Severstal hakee vielä parasta virettä, sillä takana on tappiot Traktorille ja Metallurgille. Joukkuetta valmentaa toista kauttaan Andrei Razin, joka otti vetovastuun viime marraskuussa. Tällä hetkellä kokoonpanossa on vain kaksi ulkomaalaisvahvistusta: tshekkipakki Libor Sulak ja slovakkihyökkääjä Adam Liska. Merkittävin pelaajahankinta tänä kesän oli Avangardista saapunut hyökkääjä Ansel Galimov.

 

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki Jokereiden voitolle. Kun Jokerit voittaa, sinä voitat 70,5€! ( 50×1.41)

Jos uskot Jokereiden:n dominointiin, niin tarjolla on myös 1,79 kerroin Jokereiden vähintään kahden maalin voitolle! Tällöin voitat kympillä  89,50€! (50×1,79)