Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Jatkaako Italia EM-karsintoja puhtaalla pelillä?

Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat jälleen lyhyen huilin jälkeen maanantaina ja tiistaina pelattavilla otteluilla. Suomessa katseet keskittyvät tiistaina Huuhkajien vierasotteiden lisäksi Italian Torinoon, jossa kotijoukkue Azzurri isännöi yhtä Huuhkajien päävastustajiin lukeutuvaa Bosnia ja Hertsegovinaa.

Italia lähtee Torinossa pelattavaan kotiotteluunsa selkeänä suosikkina. Azzurri on aloittanut karsintaurakkansa puhtaalla saldolla ja viimeisimpänä jalkapallon suurmaiden joukkoon takaisin mielivän Italian vahvuuden sai tuntea lauantai-iltana Kreikka, joka taipui vieraidensa käsittelyssä peräti 0-3 kotitappioon. Italia laittoi ottelun pakettiin kolmella ensimmäisen jakson salamamaalilla, jotka syntyivät kymmenen minuutin sisään Nicolo Barellan, Lorenzo Insignen ja Leonardo Bonuccin toimesta. 

Italialle voitto oli jo kolmas peräkkäinen, sillä aiemmilla ottelukierroksilla Azzurri oli onnistunut kaatamaan sekä Suomen että Liechtensteinin. Kolmen pelatun ottelun jälkeen Italia pitää siis hallussaan lohkon J kärkipaikkaa täydellä yhdeksällä pisteellä. Kolmen ottelun aikana Italia on onnistunut maalinteossa jo 11 kertaa päästämättä omiin maaliakaan.

Vahvan ja kokeneen puolustuksensa lisäksi Italia on alkanut viime peleissä löytää uutta vaihdetta myös yskineeseen hyökkäyspelaamiseensa. Italialla oli lauantain ottelussa jopa varaa jättää Serie A:n maalipörssin voittanut Fabio Quagliarella penkille ja antaa nuorempien hoitaa homma kotiin vaikeassa vieraspelissä. Andrea Belottin paluu maajoukkueeseen tuo Italialle kosolti lisää viimeistelyvoimaa rangaistusalueen sisään ja vahvaa taustatukea antavat esimerkiksi Kreikkaa vastaan maalinteossa onnistunut Lorenzo Insigne ja läpimurtoaan maajoukkueessa tekevä Moise Kean.

Bosnia ja Hertsegovina on aloittanut oman karsintaurakkansa vähintäänkin heikosti. Ennen karsintoja jopa vahvimmin lohkon toiselle sijalle tyrkyllä ollut joukkue on onnistunut voittamaan kolmesta ensimmäisestä ottelustaan ainoastaan yhden kaadettuaan Armenian karsintojen avausottelussa niukasti lukemin 2-1.

Tätä voittoa on kuitenkin seurannut kaksi pistemenetystä, joista etenkin ensimmäinen oli kirvelevä Bosnia ja Hertsegovinan menetettyä kotikentällä kahden maalin johtonsa yhtä pääkilpailijaa Kreikkaa vastaan. Suomea vastaan Bosnia ja Hertsegovina jäi lopulta suhteellisen aseettomaksi, vaikka etenkin tähtihyökkääjä Edin Dzeko onnistuikin aiheuttamaan Huuhkajien puolustukselle ajoittaisia ongelmia. 0-2 vierastappio oli kuitenkin Bosnian ja Hertsegovinan osalta varsin ansaittu lopputulema.

Heikosta karsintojen aloituksestaan huolimatta Bosnia ja Hertsegovina ei ollut aivan turhaan nimettynä jopa ykkössuosikiksi lohkon J kakkospaikalle. Kroatilaisen Robert Prosineckin valmentama joukkue on profiloitunut etenkin erittäin vahvasti puolustavaksi joukkueeksi ja osoituksena tästä on viimeisen vuoden aikana nähty mm. Itävallan ja Turkin jättäminen nollille heidän kotikentillään. Myös Espanja oli vuoden lopulla pelatussa harjoitusottelussa vaikeuksissa Bosnia ja Hertsegovinan kanssa ja onnistui voittamaan kotiottelunsa vain 1-0.

Italia on tiistain ottelussa selkeä suosikki, mutta ottelun lähtökohdat ovat tästäkin huolimatta mielenkiintoiset, sillä vastakkain asettuu jälleen kaksi vahvasti puolustuspelaamiseen nojaavaa joukkuetta. Bosnia ja Hertsegovina lähestynee ennakkoon vielä pari astetta Suomea vastaan pelattua ottelua haastavampaa peliä vahvasti puolustuksen kautta ja tämä asettaa henkiin heränneelle Italian hyökkäykselle omat haasteensa. Vahvasta viime aikaisesta tuloskunnostaan huolimatta Italia oli vaikeuksissa esimerkiksi juuri hyvin joukkueena puolustanutta Suomea vastaan ja Bosnia ja Hertsegovinalla on kaikki mahdollisuudet yltää tiistain ottelussa samaan.

Vetovinkki:

Alle 2.5 maalia 

Italian hyökkäyspelaaminen on löytänyt uuden vaihteen viime otteluissa, mutta henkensä edestä puolustava Bosnia ja Hertsegovina asettaa Azzurrille jälleen aivan uudenlaisen haasteen. Luvassa voi hyvinkin olla pitkälti samantyylinen ottelu, joka nähtiin jo aiemmin keväällä Italian ja Suomen välillä. Tuossa kotiottelussa Italia sai aikaisen johto-osuman onnekkaan pompun kautta, mutta ei siitäkään huolimatta onnistunut iskemään ratkaisevaa kuoliniskua kuin vasta myöhään toisella jaksolla. Bosnia ja Hertsegovinan on käytännössä pakko saada pisteitä tästä ottelusta ja paras mahdollisuus tälle avautuu vahvan joukkuepuolustuksen kautta.

Hyödynnä Zulabetin mahtava 100% talletusbonus aina 150€ saakka!

  1. Tee tili Zulabetille -> TÄSTÄ!
  2. Tilille ei tarvitse rekisteröityä erikseen, jos talletat nopeasti verkkopankkitunnuksilla. (Myös muita maksutapoja tarjolla)
  3.  Voit pelata tallettamasi summan joko kasinopeleihin, tai vedonlyöntiin. Onnea matkaan!.