Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Inter Milan kohtaa Shaktar Donetskin maanantaina- Nappaa peräti 60€ pelirahaa illan otteluun!

Eurooppalaisen seurajalkapalloilun toiseksi suurin kilpailu UEFA Eurooppa Liiga on edennyt välierä vaiheeseen, joista pelattavana on enää toinen ottelu maanantaina. Turnauksen finaali pelataan Saksassa Kölnissä tuleva perjantaina 21. elokuuta kello 22:00 alkaen. Finaalin toinen osapuoli selvisi sunnuntaina, kun  viisinkertainen mestari Sevilla pudotti Manchester Unitedin. Sevilla saa vastaansa voittajan parista Inter Milan – Shaktar Donetsk. 

 

Inter huimassa vireessä

Inter on osoittanut tämän kevään ja kesän aikana, että joukkue on paljon vahvempi kuin vuosiin. Koronatauon jälkeen peli on kulkenut loistavasti, eikä ihme että joukkue lähtee tähän otteluun suosikkina kertoimien valossa. Milanolaiset ovat voittaneet viisi edellistä otteluaan makoisella maalierolla 11-1 eikä Inter ole hävinnyt isossa kuvassa yhtään edellisestä kymmenestä ottelusta. Antonio Conten joukkue on ollut vahva itseasiassa aina koronatauolta paluustaan asti. Yksi suurin syy menestykseen on Lukakun loistava pelivire. Belgialainen on nimittäin tehnyt yhdeksässä peräkkäisessä Eurooppa-liigan ottelussa maalin. Vanha Belgialainen jaksaa hyökätä koko 90min ajan ja on luonut todella paljon hyviä maalipaikkoja sekä itselleen että joukkuekavereille.

Shaktar yllättänyt matkalla välieriin

Ukrainalainen Shaktar Donetski on ollut tämän vuoden Eurooppa-liigan yksi suurimpia yllättäjiä. Kaikki kilpailut mukaanlukien Shaktar lähtee otteluun 14 ottelun tappiottimassa putkessa. Mutta varsinkin kaksi edellistä Eurooppa-liigan pudotuspeliä ovat osittaneet että Brasseilla vilisevä Shaktar on löytänyt parhaan vireen pitkään aikaan. Joukkue on tehnyt peräti 7 maalia edelliseen kahteen otteluun,  kun joukkue tiputti ensin Wolvesin (3-0) ja sitten Baselin (4-1). Shaktar saa tähän otteluun suuren edun Interiin nähden, sillä joukkue kerkesi pelata vain neljä ottelua ennen Eurooppa-liigan rutistusta, kun taas Inter pelasi toinen toista tärkeimpiä otteluita Serie A:n puolella peräti 10. kappaletta.

Meidän pelivihje

Inter on ottelun suosikki, mutta tässä ottelussa nostamme Both teams to score vedon parhaaksi kohteeksi. Molemmat joukkueet ovat olleet loistavassa maalivireessä, eikä olisi ihme jos avausmaali nähdään suhteellisen ajoissa jo ottelussa.

NORDICBET TARJOAA – 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!