Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Huuhkajat kohtaa todella siipirikkoisen Irlannin keskiviikkona – Nappaa uuteen sporttiin bonari!

Huuhkajat kukisti viime ottelussa Bulgarian 2-0 kypsän esityksen jälkeen Helsingin Olympiastadionilla. Muutamaa päivää aiemmin harjoituspelissä puola oli parempi 1-5 lukemin, mutta Markku Kanerva onnistui kääntämään Huuhkajien kelkan todella nopeasti voitokkaaksi. Nyt vastaan asettuu Irlanti, jonka Huuhkajat kukisti jo kertaalleen.

Huuhkajat kaatoi Bulgarian ansaitusti 2-0, mutta pelillinen esitys kaipaa vielä hiomista esimerkiksi Teemu Pukilta, joka ei tunnu olevan samassa vireessä kuin viime kaudella parhaimmillaan. Pukin polvi sai kuitenkin syöttöpisteen Robert Taylorin iskemään avausmaaliin, joten ihan vihkoon ei EM-karsintojen suomalaissankarikaan sentään pelannut.

Bundesliigassa lentävän lähdön uudessa seurassaan Union Berlinissä saanut Joel Pohjanpalo sai tarpeekseen 65.minuutin pelin jälkeen ja Irlantia vastaan Dublinissa kunnostautunut supervaihtomies Fredrik Jensen loikkasi taas näyttämään kyntensä. Jos Dublinissa riitti 12 sekuntia maalintekoon, tällä kertaa siihen tarvittiin lähes minuutti ja kuula päätyi Jensenin lapikkaasta Bulgarian verkkoon!

Irlannilta poissa pitkä lista pelaajia

Irlanti joutuu Huuhkajia vastaan todella vaikeasta tilanteesta kun joukkueen käytännössä koko A- maajoukkue on poissa karanteenin sekä loukkaantumisten takia. Poissa tästä ottelusta ovat Adam Idah, Aaron Connolly, Alan BrowneJohn EganCallum O’Dowda sekä Callum Robinson, Kevin Longin, James McCarthyn ja David McGoldrichin. Tämä petaa todella loistavat asetelmat Suomelle voittoon.

 

Meidän pelivihje

Nyt jos koskaan kannattaa pelata Suomen voittoa. Tarjolla on yli 2 kerrointa Suomen voitolle ja se on räikyvä ylikerroin kun ottaa huomioon Irlannin kokoonpanon.

Uusi MRPLAY tarjoaa 100% talletusbonarin aina 100€ saakka!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin TÄSTÄ