Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

HPK isännöi illan CHL ottelussa tanskalaista Rungstedia!

Vain kolme voittoa edelliseen kymmeneen otteluun napannut hallitseva Suomen mestari HPK isännöi illan CHL ottelussa tanskalaista Rungstedia. B-lohkon osalta on selvää, että tshekkiläinen Plzen ja sveitsiläinen Zug jatkavat playoff otteluihin. HPK on varmasti lohkon kolmonen ja Rungstad jää lohkon viimeiseksi, sillä se ei ole onnistunut saamaan pistettäkään vielä lohkossa.

HPK heikkeni selkeästi viime kaudesta ja useat asiantuntijat sanoivat ennen SM-liiga kauden alkua, että joukkue ei tule pärjäämään tällä kaudella. Kausi on alkanut HPK:n osalta todella heikosti, sillä joukkue on yhdeksäntenä kymmenellä pisteellä. Kerho on voittanut viidestä edellisestä ottelusta vain yhden, kun JYP kaatui viime viikolla Rinkelinmäellä. CHL:n puolella HPK olisi hieman paremmalla tuurilla voinut selviytyä lohkosta jatkoon. Kolme jatkoaikatappiota kuitenkin sinetöi joukkueen kolmannen sijan, eikä jatkoon pääseminen ole enää mahdollista.

Tanskalainen Rungsted on lohkon heittopussi, joukkue on hävinnyt kaikki neljä ottelua maalierolla (7-23). Tanskan paikallinen Liiga ei ole joukkueen osalta alkanut yhtään sen paremmin, sillä joukkue on toiseksi viimeinen kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen. Tämä on siis Rungstedin toiseksi viimeinen ottelu hetkeen CHL:n puolella. Joukkueen taso ei valitettavasti riitä muiden maiden johtavia joukkueita vastaan ja myös tänään tulee olemaan tuskainen ilta Rungstedin porukalle.

HPK peluuttaa ottelussa varmasti joukkueessa vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia. HPK kohtaa perjantaina SM-liigan puolella TPS:n vieraissa, joten turhia loukkaantumisriskejä joukkue tuskin ottaa. Tästä huolimatta HPK on suuri suosikki illan otteluun. Paras vetokohde illan otteluun on HPK:n vähintään kahden maalin voitto.

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

 

UUSI CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2.  Saat lisäksi  5 ilmaiskierrosta ja 3 euron ilmaisvedon joka kuukausi seuraavan 6 kuukauden ajan!