Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Hollanti isännöi Pohjois-Irlantia jalkapallon EM-karsinnoissa

 EM-karsintojen C-lohko tarjoaa todella mielenkiintoisen tilanteen , sillä jos Hollanti voittaa Pohjois-Irlannin vähintään kolmella maalilla, niin se nousee lohkon ykköseksi. Voitto on elintärkeä Holannille, sillä jos se ei tänään voita, niin se pysyy kolmantena Saksan ja Pohjois-Irlannin takana.

Hollannin joukkue on selkeästi laadukkaampi kuin Pohjois-Irlannilla. Sen ainoa tappio karsinnoista tuli avausottelussa Saksa voitti sen Amsterdamissa 3-2. Hollanti kuitenkin kuittasi syyskuussa Saksan voiton voittamalla vieraissa saksalaiset 4-2.

Pohjois-Irlanti on lohkossa näinkin hyvissä asemissa vain sen takia, että se on kohdannut jo lohkon pikkumaat kahdesti. Helpot voitot Virosta sekä Valko-Venäjästä kummallakin kerralla takasivat lohkon kärkipaikan ensimmäisen neljän ottelun jälkeen. Kuitenkin Saksa ottelu osoitti, että joukkueen taso ei riitä huippumaita vastaan. Saksa voitti tuon ottelun 2-0.

Pohjois-Irlannin suurin ongelma on maalinteko. Vaikka se on pelannut jo neljästi pikkumaita vastaan, niin se ei ole tehnyt kuin seitsemän osumaa. Ainoastaan kahdella sen pelaajalla, Steven Davisilla ja Kyle Laffertyllä, on tehtynä puolitusinaa tai enemmän maaottelumaalia.

Pohjois-Irlannin vasen pakki, Suomalaisillekkin tuttu Norwichin Jamal Lewis, joutuu jäämään polvivamman vuoksi sivuun ottelusta. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että Stuart Dallas joutuu vaihtamaan oikealta vasemmalle, ja McLaughlin tulisi sitten oikeaksi pakiksi. Joka tapauksessa Pohjois-Irlannin pakka on hieman sekaisin. Kärjessä Washington on loukkaantuneena, ja tähänkin pitää tuoda uutta miestä avaukseen.

Hollanti pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Luultavimmin kentälle tulee sama avaus kuin se, joka voitti Viron helposti vieraissa 4-0. Puolustuksen keskusta on kova, de Ligt ja van Dijk toppareina ja Wijnaldum siinä edessä.

 

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

 

UUSI CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2.  Saat lisäksi  5 ilmaiskierrosta ja 3 euron ilmaisvedon joka kuukausi seuraavan 6 kuukauden ajan!