Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Formula 1 kausi starttaa sunnuntaina- Lue Itävallan GP ennakko

Formula 1 kausi starttaa vihdoin tänä viikonloppuna Itävallassa! Suomen Valtteri Bottaksella on kaikkien aikojen mahdollisuus napata mestaruus ja myös Kimi Räikkönen haluaa parantaa viime kauden pistesaalistaan.

Viime vuosina F1 sirkusta hallinnut Mercedes saa tänä vuonna Ferrarin lisäksi todella kovan haastajan kun Red Bull näyttäisi olevan valmis haastamaan kuljettajat ja tallit mestaruudesta. Red Bull on jäänyt jo useampana kautena päävastuksiensa Mercedeksen ja Ferrarin varjoon. Nyt Itävallassa ollaan kuitenkin tavallista itsevarmemmalla päällä. Itävalta on aina sopinut Red Bullille ja Max Verstappen on sanonut radan olevan hänen suosikkejaan. Red Bull rohkeni kehua olevansa valmiimpi uuteen kauteen kuin koskaan aiemmin, joten ennakko-odotukset kauden kahteen avauskilpailuun Itävallassa ovat korkealla.

Valtteri Bottas on koko kevään ja kesän keskittynyt täysillä oman kuntonsa ylläpitoon ja on omiensa sanojen mukaan henkisesti ja fyysisesti elämänsä kunnossa. Ero entisestä vaimostaan Emilia Bottaksesta on nyt takana ja mies saa kerrankin fokusoida täysillä kauteen. Siinä missä Bottas on selkeästi keskittynyt F1, on Lewis Hamilton keskittynyt Blacklivesmatter kampanjoitiin aktiivisesti. On spekuloitu todella paljon, että tynkäkausi ei kiinnostaisi Hamiltonia samalla tapaa, sillä tämän kauden mestaria ei välttämättä arvosteta samalla tapaa kuin normaalin kauden. Voiko olla niinkin mukavasti Suomalaisittain asiat, että Hamilton auttaa Bottaksen mestaruuteen? Bottakselta puuttuu sopimus ensi kaudeksi, joten Nastolalaisen täytyy esittää parastaan heti kauden alussa. Voi hyvinkin olla, että ensi kauden kuskit ilmoitetaan jo heti kahden Itävallan GP:n perusteella.

Meidän pelivihje

Nostamme avaus GP:n parhaaksi pelikohteeksi Red Bullin Max Verstappenin sijoittumisen TOP 3 joukkoon. Red Bull pääsee kilpailuun aivan uudella moottorilla, kun muut tiimit ajavat samalla moottorilla kun harjoituskauden.

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä! Saat sen TÄSTÄ

Digibet tarjoaa 10€ talletuksella 10€ Ilmaisvedon! Saat sen heti käyttöösi TÄSTÄ