Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

F1-kauden 2020 ensimmäiset vapaat harjoitukset ajettu- Valtteri Bottas toinen!

F1-kauden 2020 ensimmäiset vapaat harjoitukset on ajettu Itävallassa ja ne menivät Mercedeksen komennossa. Lewis Hamilton ajoi Itävallan GP:n avausharjoitusten kärkiajan ja Suomen Valtteri Bottas oli heti toisena. Eroa kaksikon välille syntyi 0,356 sekuntia. Bottas oli ajamassa nopeinta kierrosta, mutta ajautui hieman leveäksi viimeisessä mutkassa.

Ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa nähtiin Mercedeksen käyttävän autossaan kovasti talvitesteissä kiisteltyä DAS-ohjausjärjestelmää muiden tallien protestiuhkailuista huolimatta. Tästä voidaan päätellä tallin käyttävän ohjausjärjestelmää koko viikonlopun ajan ja varsinkin Red Bull on etukäteen ilmoittanut tekevänsä tästä valituksen.

Mersujen takana seuraavaksi nopeinta vauhtia piti Red Bullin Max Verstappen ennen McLarenin Carlos Sainzia. Racing Pointin Sergio Perez oli viides. Vaikka kyseessä olivat vasta ensimmäiset vapaat, niin jo nyt voidaan päätellä että Mersun, Ferrarin ja Red Bullin jälkeen tulee monta todella tasaista tallia takana. Ferrarit tosin olivat vielä tulosluettelossa todella alhaalla. Charles Leclerc oli 10. ja Sebastian Vettel 12:s.

Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon vauhti oli vielä ensimmäisissä vapaissa todella kateissa. Räikkönen oli vasta 15:s ja jäi  1,549 sekuntia Hamiltonista.

Nostamme edelleen Max Verstappenin TOP 3 sijoitusta GP:ssä pelikupongille! Hyödynnä bonarit ja laita vedot sisään! 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä! Saat sen TÄSTÄ

Digibet tarjoaa 10€ talletuksella 10€ Ilmaisvedon! Saat sen heti käyttöösi TÄSTÄ