Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Eurooppa-liigan pudotuspelit jatkuvat – Manchester United kohtaa FC Copenhagenin maanantaina!

Manchester United marssi helposti jatkoon Eurooppa-liigassa ja lähtee myös tähän otteluun selkeänä suosikkina. Joukkue pääsee tähän otteluun hyvin levänneenä, sillä edellisessä ottelussa Solskjaer peluutti B-miehistöä. Ottelusta tekee erikoisen se, että kyseessä on yhdestä poikki pudotuspeli, joten molempien joukkueiden täytyy olla skarppina alusta saakka.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Unitedin voitti viime viikolla toisessa osaottelussa LASK:in Old Traffordilla 2-1, mutta oli kukistanut vieraissa joukkueen peräti 5-0, joten tämä ottelupari oli jo täysin varma ennen toista osaottelua. Manchester United oli valioliigan viheriöllä loistavassa iskussa koronatauon jälkeen ja joukkue on yksi suurimmista ennakkosuosikeista nostamaan Eurooppa-liigan pystin tänä kesänä.

FC Copenhagen on vain varjo siitä joukkueesta, jota se oli vielä kolme-neljä vuotta sitten. Ennen joukkue voitti kotimaan sarjan heittämällä, mutta nykyään jengi taistelee sijoista 3-5.  Se pääsi Eurooppa-liigassa jatkoon pudottamalla edellisellä kierroksella turkkilaisen Basaksehirin. Kotimatsi Kööpenhamissa päättyi 3-0. Nyt joukkueen tie nousee todennäköisesti pystyyn myös Eurooppa-liigassa.

Manchester United edellä joka osa-alueella

Manchester United on aivan toiselta planeetalta, kun vertaillaan joukkueiden kokoonpanoja sekä kokemusta tämmöisistä otteluista. Kotietua ei kummallakaan joukkueella tässä ottelussa ole, sillä  Eurooppa-liigaakin pelataan eräänlaisessa kuplassa Saksassa. Manu lähtee otteluun varmasti pallonhallinta mielessään ja olisi ihme, jos pallonhallinta ei olisi noin 70% punaisten hallussa. Joukkueelta löytyy niin paljon tulivoimaa, että varmasti tekee 2-3 maalia, eikä Köpis pysy ottelussa mukana.

Meidän pelivihje

Ottelun kertoimet ovat todella pienet Manun voitolle, joten nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi yli 9,5 laukausta kohti maalia kertoimella 1,85. Tämä tasoitusveto tulee varmasti vielä nousemaan, joten kannattaa laittaa aikaisin päivällä vedot sisään.

NORDICBET TARJOAA – 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!