Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

ESL:n Pro League käynnissä- Torstai iltapäivällä Forze – North

Kun hyvin pitkältä kaikki muut lajit ovat lopettaneet tai tauolla tämän kauden osalta niin Counter-strikessä pelataan, kun ESL:n Pro League tarjoo koko viikon katseltavaa, ja myös torstaina aloitellaan klo 15:00, kun luvassa on taas kolme ottelua täynnä jännitystä. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat forZe ja North, jotka molemmat venyivät yllätyksiin ensimmäisellä kierroksella. Ottelu on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

ForZen piti olla oman lohkonsa heikoin joukkue, mutta ainakin ensimmäisen ottelun perusteella näin ei todellakaan ole. Joukkue aloitti B-lohkon voitolla, kun joukkue kukisti Complexityn kolmanteen karttaan venyneessä trillerissä. Isoilla pelikentillä varsin nimetön venäläinen joukkue pelasi yli odotusten, ja ilman Complexityn k0nfigin maagisia suorituksia olisi peli voinut olla ohi kahdessa kartassa. ForZe on tottunut pelaamaan online-peleissä, joten ESL Pro Leaguen muuttaminen live tapahtumasta onlineen oli joukkueelle todella hyvä asia. Nyt vastus kuitenkin jälleen kerran kova, kun vastuun asettuu North.

North järjesti ensimmäisessä ottelussa todellisen yllätyksen, kun joukkue aloitti Pro Leaguen taipaleensa voittamalla maailmanlistan kärkipaikkaa pitävän NaVin suoraan kahdessa kartassa, jättäen s1mplen ja kumppanit täysin vaille mahdollisuuksia ottelusta. Tähän otteluun North lähtee pienenä ennakkosuosikkina juurikin tuon huikean voiton ansiosta ja jos joukkue pystyy pitämään tason yllä, niin  ForZe jää jalkoihin.

Karttojen osalta bannit ovat suhteellisen selkeät, North poistaa Infernon ja forZe poistaa Overpassin. Tämä jättää auki forZelle Trainin ja Dustin, kun taas North saa poimittua Nuken itselleen. Ratkaiseva kolmas kartta taas tullaan valitsemaan Dustin ja Miragen välillä, koska North tuskin on päästämässä Vertigoa läpi, koska se on suuri kysymysmerkki voimavertailussa joukkueille. Vaikka prosentit suosivat forZea, suosivat kartat kokonaisuutena Northia, koska joukkue on yksilötasolla laadukkaampi joukkue kuin itänaapurin ihme.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Northin voiton 1,61 kertoimella sekä oman kartan voiton -2,5 tasoituksella.

NORDICBET TARJOAA UUSILLE ASIAKKAILLE 10€ TALLETUKSELLA PERÄTI 60€ PELIRAHAA!

  1. Luo itsellesi pelitili TÄSTÄ
  2. Valitse 500% talletusbonus ja talleta 10€ pelitilille
  3. Saat yhteensä 60€ pelirahaa!