Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Englannin Liigacupissa vuorossa Manchesterin Derby! – Tarjolla 10€ pelirahaa täysin ilmaiseksi!

Englannin Liigacupissa pelataan tiistaina todellinen herkkupala, kun vuorossa on Manchesterin Derby. Unitedin sekä Cityn valioliigakausi on sujunut mollivoittoisesti, joten molempia varmasti kiinnostaa pokaalin voittaminen edes Liigacupista tällä kaudella . Välierä pelataan kaksiosaisena. Manchesterissa ensimmäinen osa pelataan Old Traffordilla. City on pelannut kolme viimeistä otteluaan kotikentällä ja voittanut ne kaikki.

Unitedilla on Joulun jälkeen pelaaminen jälleen sukeltanut huolella. Ensin se hävisi liigassa Emiratesilla Arsenalille 0-2- peliesitysten perusteella olisi voinut olla 0-5, ja viimeksi Wolvesin kentällä se pelasi FA Cupissa maalittoman tasurin.
United on ollut tällä kaudella epätasainen ryhmä. Se voitti Cityn liigaottelussa vieraissa joulukuussa, mutta sitten pari viikkoa myöhemmin se meni häviämään liigamatsin Watfordin kentällä.

 

>NAPPAA ILMAINEN 10€ PELIIN!<<

Sekä City että United pelasi FA Cupin ottelunsa vain kolme päivää sitten. Cityllä peluutti yllättävän vahvaa ryhmää kentällä Port Valea vastaan. Aguero ja molemmat Silvat olivat pelaamassa, joten joukkue ei halunnut jättää mitään mahdollisuuksia yllätykselle. Nyt kokoonpanossa todennäköisesti nähdään rotaatiota. Gabriel Jesus, Sterling ja Mahrez voisivat olla edellä mainittujen sijasta avauskokoonpanossa.

Unitedilla on edelleen pitkä lista pelaajia sivussa. Ainakin Pogba, McTominay, Bailly, Tuanzebe, Rojo ja Fosu-Mensah ovat pois pelistä. Joukkueessa on myös ollut jonkinlainen tautiepidemia, ja sen vuoksi ilmeisesti Martial, Lingard ja Shaw saattavat joutua jäämään pois ottelusta. Romero pelannee maalissa. On selvää, että näin suurella määrällä poissaoloja joukkue ei tule voittamaan Cityä. Manun on pakko lähteä puolustumaan täysillä ja hakemaan tasuria toiseen osaotteluun.

Ottelun paras pelikohde on Cityn voitto 1,65 kertoimella. Jos City päättää laittaa parhaimmat pelaajat kentälle, niin ottelupari tulee ratkeamaan jo tänään, sillä silloin City voittaa tämän ottelun vähintään parilla maalilla.

 

>NAPPAA ILMAINEN 10€ PELIIN!<<