Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

ENCE kohtaa OG:n keskiviikkona! – Molemmille tarjolla 30 Megakerroin!

Counter-Striken ESL Pro Leaguessa pelataan keskiviikkona Suomalaisittain kauan odotettu kohtaaminen kun Suomalainen ENCE kohtaa OG:n, jossa pelaa myös Suomen “AleksiB”. Molemmille joukkueista on tarjolla Uskomaton 30 Megakerroin joten valitse suosikkisi ja laita vedot sisään artikkelin lopusta löytyvän kampanjan avulla!

OG ja ENCE ovat kohdanneet kertaalleen aiemmin, jolloin OG oli parempi
2-0. Ottelu pelattiin tuolloin Lontoon ICE turnauksessa helmikuussa livenä, joten nyt on ensimmäinen kerta kun joukkueet kohtaavat Online turnauksessa toisensa. ENCE on löytänyt loistavan vireen kuukauden tauon jälkeen, sillä syyskuun aikana joukkue on voittanut neljä pelaamastaan viidestä ottelusta. Vastustajat eivät ole myöskään olleet helpoimmasta päästä, sillä joukkue on kaatanut NAVI:n, G2, Heroicin sekä AGO:n.

OG puolestaan on syyskuun aikana pelannut viisi ottelua joista voittanut kaksi. Tappiot ovat tulleet G2, NAVIa sekä BIGiä vastaan, joten ENCE tulee varmasti olemaan vaikea vastus OG:n porukalle. Ottelussa nähdään pystyykö AleksiB kantamaan OG:n voittoon vai onko Allu ja Jamppi liian kova pala tällä kertaa.

NÄIN SAAT 30 MEGAKERTOIMEN HALUAMALLESI JOUKKUEELLE!

  1. Luo itsellesi pelitili Unibettiin TÄSTÄ
  2. Talleta rahaa ja aseta vedot sisään kummalle tahansa 30 Megakertoimella
  3. Mahdollisuus myös hyödyntää 100% talletusbonus!