Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

ELS Pro League jatkuu perjantaina- Onko Suomalaisella ENCE:llä mitään mahdollisuuksia?

Counter Striken ELS Pro League alkoi maanantaina 16.maaliskuuta ja jatkuu jälleen koronaepidemian keskellä mutta turnaus pelataan kokonaan Online turnauksena.  Maailmanlaajuisessa liigassa pelaa 24 joukkuetta neljässä lohkossa. Turnauksessa on nähty todella paljon yllätyksiä, kun esimerkiksi maailmanlistan ykkösenä oleva Navi on hävinnyt molemmat ottelunsa puhtaasti 0-2 lukemin. Myös ENCE on ollut todella suurissa vaikeuksissa jo pidemmän aikaa. Tänään joukkue kohtaa Astraliksen eikä odotettavissa ole helppoa ottelua.

Maailman rangkingin sijalla 2 oleva Astralis kohtaa perjantain ottelussa Suomalaisen ENCE:n joka rypee nyt jo niin pohjalla että tippuu maailman rangkingissa ja pitää sijaa 22 maailman tilastoissa. Astralis on voittanut turnauksen alkupelin GODSENTia vastaan 2-0 sekä saanut selkäsaunan turnauksen avauspäivänä Ninjas In Pyjamas joukkuetta vastaan suoraan 2-0. Suomalaisjoukkue on hävinny turnauksen kaikki ottelut ja joukkueen markkina-arvoa laskee jopa seitsemän viimeisen pelin häviöt. ENCE on voittanut hävityissä peleissä vain kaksi karttaa!

Astralis lähtee tähän otteluun suursuosikkina ja on tällä hetkellä paljon parempi joukkue kaikilla kartoilla. Vielä viime vuonna ENCE voitti melkein aina oman karttansa, mutta nykyään 0-2 tappioita tulee todella paljon. Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Astraliksen suoran 2-0 voiton. 

NORDICBET TARJOAA UUSILLE ASIAKKAILLE 10€ TALLETUKSELLA PERÄTI 60€ PELIRAHAA!

  1. Luo itsellesi pelitili TÄSTÄ
  2. Valitse 500% talletusbonus ja talleta 10€ pelitilille
  3. Saat yhteensä 60€ pelirahaa!