Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Chelsea matkustaa Crystal Palacen vieraaksi- Tarjolla kaksi bonaria illan otteluun!

Crystal Palace on ollut yksi suurimpia pettymyksiä tauon jälkeen.Nyt joukkue on kolme ottelun tappioputkessa umpisurkealla 0-8 maalierolla. Chelsea teki puolestaan korjausliikkeitä hienoisen notkahduksensa jälkeen viikonloppuna kaatamalla kotonaan Watfordin. Chelsea kamppailee tosissaan Mestarien liigan paikasta, joten pistemenetyksiin ei ole varaa.

Chelsea on voittanut uudelleenkäynnistyksen jälkeen Manchester Cityn, mutta hävisi yllättäen 3-2 West Hamille. Hammers-tappion nostaminen parrasvaloihin olisi kuitenkin turha ajojahti Frank Lampardin joukkoja kohtaan, sillä isossa kuvassa esitykset ovat sujuneet. Manchester United on enää vain kahden pisteen päässä Chelseasta, joten notkahduksiin ei ole enää varaa ollenkaan loppukauden aikana.

Crystal Palace on ollut todella surkeassa vireessä viime otteluissa. Joukkue ei pääse maalipaikoille tarpeeksi usein eikä pallo löydä verkon perukoille sitten millään. Kolme ottelua ilman maalia lupaa vaikeaa iltaa tänään Chelsea vastaan.  Viimeisimmissä otteluissaan joukkue ei todellakaan ole saanut itsestään parasta laatua ulosmitattua, vaan kolmen tappion suora on ollut kuiva ja kivinen – etelälontoolaiset ovat jääneet kaikissa otteluissaan maaleitta ja heti tauon jälkeen nähty hienoinen raikkauden tuoma pirteys on tipotiessään.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Chelsean voiton. Joukkueella riittää ottelussa panosta ja peli on toiminut mallikkaasti viime aikoina.

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä! Saat sen TÄSTÄ

Digibet tarjoaa 10€ talletuksella 10€ Ilmaisvedon! Saat sen heti käyttöösi TÄSTÄ