Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Calgary kohtaa NHL-Jumbon Los Angeles Kingsin ensi yönä

Torstai-perjantai välisenä yönä pelataan vedonlyöjille mielenkiintoinen ottelu, kun at Los Angeles Kings sekä Calgary Flames kohtaavat. Kings on hävinnyt viisi matsia putkeen ja on koko NHL:n viimeisenä todella surkean kauden ansioista, kun taas  Calgary puolestaan on voittanut kaksi viimeisintä ottelua putkeen, ja vieläpä kummatkin neljän maalin erolla. Ottelussa on huima motivaatio ero, sillä Kingsin osalta kausi päättyy runkosarjaan, mutta Flames on pudotuspelitaistelussa vielä täysillä mukana.

Panosta riittää vain toisella joukkueista

LA Kings on ollut tällä läntisen konferenssin huonoin joukkue ja myös huonoin kotijoukkue, kun taas Flames on kyseisen konferenssin toiseksi paras vierasjoukkue. Flamesille on kertynyt 30:ssä vierasmatsissa 16 voittoa. Kingsillä ei ottelussa panosta juurikaan ole, ainoat motivaattorit ovat kotiyleisön edessä pelaaminen ja edes jonkinasteisen ylpeyden säilyttäminen. Kings on alkanut peluuttamaan vähemmän peliaikaa saaneita pelaajia, sillä joukkue ei halu suurimpien tähtien loukkaantuvan varsinkin kun pelaajaruletti käynnistyy pian. On todella todennäköista, että ainakin hyökkääjä Tyler Toffolista sekä puolustaja Alec Martinezista joutuvat vaihtamaan maisemaa tulevan kahden viikon aikana, kun siirtoikkuna on auki. Joukkueen GM Rob Blake varmasti suunnittelee jo ensi kauden rosteria ja on neuvotellut tarkkaan mitä haluaa vaihdossa pelaajistaan.

Calgary:lla on todella suuri etu tähän otteluun lähdettäessä, sillä koko joukkueen henki on varmasti lataantunut, kun pudotuspelipaikka on omissa käsissään. Taistelu viimeisistä playoffpaikoista läntisessä konferenssissa tulee olemaan erittäin kova, joten varsinkin heikkoja vastustajia vastaan ei saa missään nimessä tulla lipsahduksia.
Calgary on onnistunut esittämään loistavia otteita viime peleissä siitä huolimatta, että puolustaja Mark Giordano on ollut sivussa pari peliä sitten tulleen takareiden vamman vuoksi. Giordano on joukkueen kapteeni, joten olisi luullut poissaolon näkyvän kentällä, mutta koko joukkue on onnistunut loistavasti kahdessa peräkkäisessä 6-2 voitossa. Myös pakki Travis Hamonic sekä pienemmän roolin hyökkääjä Sam Bennett ovat todennäköisesti sivussa. Kingsillä ei loukkaantumisia ole.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Calgaryn voiton kertoimella 2,4. Kerroin tulee varmasti putoamaan päivän mittaan noin 2,1 tuntumaan, joten kannattaa laittaa vedot äkkiä sisään!

NÄIN TEET KYMPILLÄ PERÄTI 120€ CALGARYN VOITOLLA!

  1. Luo itsellesi pelitili Betsafeen TÄSTÄ
  2. Valitse 400% talletusbonus ja talleta 10€
  3. Saat 50€ pelirahaa!
  4. Panosta kaikki Calgaryn voitolle kertoimella 2,40.
  5. Kun Calgary voittaa saat kympillä yhteensä 120€