Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Boston kohtaa Miamin ensi yönä NBA:ssa

NBA:ssa käynnistyy ensimmäinen välierä ottelu, kun tiistai-keskiviikkona yönä Suomen aikaan Boston kohtaa Miamin. Bostonilla on takana tiukka puolivälierä Torontoa vastaan ja Miami pääsee tähän ottelupariin selkeästi paremmin levänneenä.

Heat on ollut runkosarjan tapaan myös pudotuspelien suurin positiivinen yllätys. Pacers jäi avauskierroksella pahasti jalkoihin, eikä ykkössuosikkina jatkopeleihin lähtenyt Bucks saanut sekään napattua kuin yhden voiton tulikuumaa Heatia vastaan. Jimmy Butlerin tähdittämä nuori joukkue on ollut suorastaan timanttisessa vedossa. Butler on osoittanut kantavansa joukkuetta aina tiukan paikan tullen, eikä olisi ihme jos mieheltä nähtäisiin +35 pisteen suorituksia useaan kertaan tässä otteluparissa.

Heat on pimentänyt tähän asti molemmat vastustajansa lähes täysin. Loistavalla asenteella puolustava joukkue on myös näyttänyt erinomaista taktista silmää, päävalmentaja Erik Spoelstra esikuntineen ansaitsee tähän asti nähdystä suorittamisesta täydet kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Celtics on yksi kovimmista puolustusjoukkueista sarjassa ja pitivät varmasti Miamin pelaajat pois kaaren takaa mahdollisimman hyvin.

Gordon Haywardin loukkaannuttua Celticsin saumoja isompaan menestykseen pidettiin varsin ohkaisina. 76ers kaatui kuitenkin vaivatta, mutta edelliskierroksella Raptorsia vastaan Celtics oli jo todella tiukoilla. Ensimmäistä finaalipaikkaa vuosikymmeneen hakeva Celtics saanee jossain vaiheessa tätä sarjaa myös Haywardin takaisin, mutta ainakaan tiistaina ei vielä ole sen aika.

Vaikka Celticsin nuoret tähdet Jayson TatumKemba Walker ja Jaylen Brown ailahtelivat paikoin rajustikin edellissarjassa, myös Celticsin päävalmentaja Brad Stevens on tehnyt ryhmänsä kanssa erinomaista työtä. Celticsin puolustaminen on ollut monin paikoin silmiä hivelevää ja lopulta henkinen kantti piisasi Raptorsia vastaan myös hyökkäyspäässä. Celtics puolustaa varsinkin kolmosviivaa mainiosti, mikä on Heatia vastaan elinehto.

Pelivihje

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Miamin voiton. Miami on saanut levätä hyvin ja Milwaukeen kaataminen edellisellä kierroksella on varmasti nostanut joukkueen itseluottamuksen kattoon.

 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Liverpoolin otteluun ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!