Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Belgia kohtaa Islannin Kansojen liigassa tiistaina

Belgia osoitti olevansa loistavassa vireessä

Roberto Martinezin käskyttämä Belgia aloitti urakkansa lauantaina vierasottelulla Tanskaa vastaan. Belgia ei jättänyt mitään mahdollisuuksia Tanskalle ja nappasi helpon 2-0 voiton. Voitto oli Punaisille Paholaisille samalla 11:s perättäinen. Viimeksi se on hävinnyt marraskuussa 2018.

Belgia piti koko ottelun pallonhallinnan selkeästi itsellään, eikä Tanska saaneet kuin yhden laukauksen kohti Club Brüggen maalivahti Simon Mignoletin vartioimaa maalia, joka oli Inter-pelaaja Christian Eriksenin käsialaa avausjakson puolivälin jälkeen. Belgia siirtyi jo ottelun alussa johtoon, kun peliä oli vain yhdeksän minuuttia pelattu niin oli Jason Denayerin vuoro tehdä maali Belgialle. Kasper Schmeichel ei voinut tilanteelle mitään Tanskan maalissa ja sama myllytys jatkui myös toisella puoliajalla. Toisella nelivitosella Martinezin ryhmä pääsi luomaan avausjaksoa runsaammin maalipaikkoja, ja 2-0 osuma syntyi noin vartti ennen varsinaisen peliajan loppua, tällä kertaa avausmaalin syöttäneen Mertensin jalasta.

Belgian joukkueella on oikeastaan kaksi kentällistä aivan maailman kärkipään pelaajia ja avauksessa kärjessä viiletti Romelu Lukaku, laidoillaan Dortmundin Thorgan Hazard sekä Mertens. Tänään peliaikaa voitaneen odottaa ainakin Real Madridin Eden Hazardille sekä Manchester Cityn Kevin De Bruynelle, jolla jäi Tanska-ottelu väliin tyttärensä syntymän vuoksi.

Islanti tappio niskassa Belgiaa vastaan

Islannin kohtalo oli aloittaa Nations Leaguessa tappiolla, kun Englanti haki 0-1 vierasvoiton lauantaina. Koko ottelu oli täysin Englannin käsikirjan mukaan, sillä  maalintekoyritykset kirjattiin vieraiden hyväksi 2-11 ja pallonhallinta 74% Englannille. Ottelun ainoa maali antoi kuitenkin odottaa aivan viimeisiin hetkiin saakka, sillä se nähtiin vasta 90:nen minuutin täyttyessa, kun City-hyökkääjä Raheem Sterling asteli pilkulla, ja sijoitti pallon maaliin. Draaamaa saatiin päätöshetkille asti Islannin saatua myös rangaistuspotku Joe Gomezin rikottua boksin sisällä. Saarivaltion pelaajista Bresciaa edustava Birkir Bjarnasonin laukaus suuntasi kuitenkin yli maalin.

Meidän pelivihje

Ottelu tulee varmasti olemaan todella yksipuolinen Belgian hyväksi. Joukkue pystyy luomaan Islantia vastaan varmasti enemmänkin maalintekoyrityksiä kuin Englanti ja Lukaku on ollut niin huimassa vireessä, että tänään mies tekee vähintään yhden maalin. Paras pelikohde on Belgian -1,5 voitto.

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Ruusuvuoren voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!