Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Barcelona isännöi todella siipirikkoista Dynamo Kiovaa – Luvassa maalijuhlat

Barcelonalla on keskiviikkoiltana edessään näillä näkymin helppo iltapuhde Dynamo Kiovan isäntänä. Ronald Koemanin suojatit johtavat kahden kierroksen jälkeen lohkoa puhtaalla pelillä ja pistesaldo näyttänee neloskierrokselle lähdettäessä yhdeksää. Tänään on odotettavissa todella suuri maalijuhla, sillä Dynamolta puuttuu yli 10 pelaajaa! Nappaa artikkelin lopusta mahtavat bonarit illan peliin!

Koronavirus tekee vierailijoiden illan pelistä mahdottoman voittaa, sillä joukkueen avauskokoonpanon pelaajista noin puolet ovat sivussa ja yhteensä 12 pelaajaa joutuu jättämään ottelun väliin. Vieraiden maalin suulla aloittaa 18-vuotias Ruslan Neshcheret ja sivussa on lukuisia runkopelaajia, muun muassa Vitaly Mykolenko, Mykola Shaparenko ja Oleksandr KaravaevSergiy Sydorchuk kärsii pelikieltoa. Kasassa on juuri ja juuri tarvittava määrä pelaajia, jotta ottelu voidaan pelata.

Barcelonan on osoittanut Mestarien liigassa todella vakuuttavia otteita, sillä Juventus kaatui raudanlujan performanssin päätteeksi Torinossa ja nyt vastustaja on aivan eri planeetalta, joten tiedossa on todella helppo voitto. Marc-André Ter Stegenin paluu lähestyy, mutta Neto lienee vielä tolppien välissä. Samuel Umtiti, Ronald Araújo ja Philippe Coutinho jatkavat telakalla.

Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi Barcelona yli 2,5 maalia sekä Barcelonan vähintään 3 maalin voiton.

Uusi MRPLAY tarjoaa 100% talletusbonarin aina 100€ saakka!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin TÄSTÄ

 

CasinoWinner tarjoaa 25€ talletuksella 50€ pelirahaa vain 1x kierrätyksellä!

  1. Saat sen tekemällä pelitilin  TÄSTÄ
  2.  Panosta Manun voitolle ja saat rahat kierrätettyä jo tällä yhdellä panostuksella!
  3.  Nauti voitoista!

UUSI FEZBET TARJOAA 100% TALLETUSBONARIN AINA 200€ SAAKKA OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Fezbet sivustolle TÄSTÄ
  2. Valitse 100% ensitalletusbonus ja talleta haluamasi summa!