Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Barcelona isännöi Slavia Prahaa Camp Noulla- Tarjolla 25 ilmaisveto!

Mestarien liiga jatkuu tiistaina jälleen kahdeksan ottelun voimin. F-lohkossa pelataan jo alkuillasta 20:00, kun Barcelona isännöi tsekkiläistä Slavia Prahaa Camp Noulla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi edeltävällä kierroksella Barcelonan 1-2 vierasvoittoon, mutta nyt odotettavissa on Barca show!

Barcelona todella kova kotonaan

Barcelona on osoittanut jälleen tänä vuonna, että se on yksi maailman parhaista kotijoukkueista. Espanjan jättiläiset ovat voittaneet kahdeksan edeltävää kotiotteluaan maalieron ollessa 27-9. Illan ottelussa Barcelona tulee pitämään pallonhallintaa varmasti noin 75% ja luomaan todella paljon maalipaikkoja sekä maaleja.

Barcelona joutui hieman otteluruuhkaan, sillä se kohtasi lauantaina vieraissa La Liga kierroksella piskuinen Levanten. Levante onnistuikin yllätämään Barcelonan lopulta lukemin 3-1. Kukaan ei osannut tätä tulosta odottaa, mutta usein juuri ennen Mestarien liigan kierrosta joukkueilta nähdään lipsahduksia kotimaan sarjassa. Barcelonan pelaaminen on kuitenkin suuressa kuvassa ollut viime viikot erittäin lennokasta, joten välipeli oli jossain vaiheessa hyvinkin odotettavissa, tosin ei ehkä aivan Levantea vastaan.

Lionel Messin liittyminen takaisin Barcelonan vahvuuteen loukkaantumisen jälkeen on näkynyt selkeästi viime viikkoina. Joukkue on saanu tarvittavan lisäboostin Argentiinalaisen johdolla ja maaleja on alkanut syntymään hyvissä määrin. Barcelonan vaikeudet viime aikoina ovat kuitenkin olleet puolustuspäässä, tästä osoituksena Levanten kolme maalia viime pelissä.

Illan otteluun Slavia Prahaa vastaan Barcelona pääsee lähes tervellä kokoonpanolla. Ainostaan Luis Suarez puuttuu kokoonpanosta, sillä hän valitettavasti loukkaantui lauantaina ottelussa Levantea vastaan. Suarezin poissaolo jättää enemmän vastuuta Lionel Messin onnistumiselle, mutta tämän ei pitäisi olla mikään ongelma Messille.

Slavia Praha lohkon heittopussi

Slavia Prahan joutui kaikista niin sanottuun kuolemanlohkoon, kun tsekkiläisseura arvottiin Barcelonan, Interin ja Dortmundin seuraksi. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen päävalmentaja Jindrich Trpisovskyn suojatit ovat onnistuneet keräämään vain yhden pisteen, kun prahalaiset venyivät ensimmäisellä kierroksella komeaan 1-1 tasapeliin Interin vieraana San Sirolla Milanossa. Avauskierroksen jälkeen joukkue koki kotitappiot Dortmundille 0-2 lukemin, ja kaksi viikkoa sitten Barcelona vei kolme pistettä onnekkaasti 1-2 lukemin.

Kotimaan sarjassa Slavia Praha on kuitenkin ollut  ylivoimainen, sillä 15:ta pelatun kierroksen jälkeen joukkue on kerännyt 13 voittoa ja kaksi tasapeliä maalieron ollessa uskomaton 33-3! Joukkueesta on löytynyt kotimaan sarjassa tulivoimaa laajalta rintamalta, kun Tomas Soucek on osunut maalipuiden väliin seitsemästi, Josef Husbauer viidesti ja Peter Olayinka neljästi.

Yhteenveto

Barcelona lähtee jättimäisenä suosikkina illan otteluun, eikä Slavia Praha onnistu yllättämään Camp Noulla. Uskomme, että Barcelona tekee tarvittavat maalit voittoon jo ensimmäisellä puoliajalla. Nostamme parhaiksi kohteiksi Puoliaika/Lopputulos kohteen 1/1 sekä Barcelonan vähintään 2 maalin voiton.

 

NÄIN SAAT EUROLLA 25€ ILMAISVEDON MESTARIEN LIIGAAN HALUAMAASI OTTELUUN!

  1. Luo itsellesi pelitili Uuteen Casinowinneriin TÄSTÄ 
  2.  Talleta ja aseta vähintään 1€ veto mestarien liigaan (min 1,5 kerroin) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen jossa
    vain x1 kierrätys!
  3. SAAT HETI 25€ ILMAISVEDON LIVEVEDONLYÖNTIIN!

 

BETSAFE TARJOAA KOROTETUN 150% TALLETUSBONUKSEN 150€ SAAKKA UUSILLE ASIAKKAILLE

  1. Luo itsellesi pelitli Betsafeen TÄSTÄ
  2. Talleta ja valitse huikea 150% talletusbonari!