Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Atletico Madrid matkustaa Leverkusenin vieraaksi- Molemmille tarjolla korotetut kertoimet!

Bayer Leverkusen saa vieraakseen Atletico Madridin keskiviikko iltana pelattavassa Mestarien liigan kierroksella. Ottelu käynnistyy klo 22:00 ja on nähtävissä CMoren kautta. 

Leverkusen on alisuorittanut todella pahasti tämän kauden Mestarien liigassa. Kolmen pelatun ottelun jälkeen joukkue löytyy viimeiseltä sijalta lohkosta. Joukkue on hävinnyt kaikki ottelunsa ja maalierokin on synkkä 1-6. Leverkusenin formi matsiin tultaessa on heikko, edellisestä viidestä matsista joukkue on voittanut vain yhden ja edellisellä Bundesliiga-kierroksella joukkue taipui kotonaan Mönchengladbachille numeroin 1-2.

Atletico on lohkossa toisena tasapistein lohkokärki Juventuksen kanssa, kolme matsia on tuottanut joukkueelle seitsemän pistettä. Atleticon formi on isäntiä selvästi parempi, viidestä edellisestä kamppailusta Tico ei ole hävinnyt ainuttakaan. Viikonlopun La Liga-kierroksella joukkue tasasi pisteet Sevillan vieraana numeroin 1-1. Voittamalla Leverkusenin joukkue säilyttää todella hyvät mahdollisuudet lohkovoittoon.

Atletico peliin ilman Felixiä!

Leverkusenin merkittävin poissaolija matsista on puolustajakonkari Bender. Vieraiden varmoja poissaolijoita matsista ovat puolustajat GimenezSavic ja Vrsaljko, sekä hyökkääjälupaus Felix. Felixin poissaolo on kova kolaus, mutta tulivoimaa riittää kuitenkin onneksi laajalla rintamalla.

Atletico on menestynyt viime vuosina hyvin Mestarien liigassa ja jälleen tällä kaudella se varmasti kamppailee pitkälle kevääseen. Leverkusenin taival Mestarien Liigassa on ollut vaikea, emmekä usko tilanteen helpottavan tässäkään kamppailussa. Atletico lähtee otteluun suosikkina ja paremman vireen takia hoitaa ottelun niukalla erolla.

Betsson tarjoaa illan otteluun molemmille joukkueille korotetut kertoimet! Leverkusen saa kertoimen 3,70 ja atl Madrid 3,40!

Hyödyntääksesi kertoimet tee pelitili itsellesi TÄSTÄ