Parhaat Livetulokset ja otteluohjelmat

Aleksi “Aleksib” Virolaisen joukkue OG kohtaa Mousesportsin sunnuntaina- Tarjolla peräti 30 Megakerroin OG:n voitolle!

ESL Pro League:ssa pelataan sunnuntaina Suomalaisittain mielenkiintoinen ottelu, kun Aleksi Virolaisen OG kohtaa maailmanlistan neljäntenä olevan Mousesportsin klo 16:25. Lue artikkelin lopusta kuinka saat uskomattoman 30 Megakertoimen OG voitolle!

ENCE:stä OG:hen siirtynyt Aleksi “Aleksib” Virolainen on johtanut joukkuettaan tänä vuonna kahdessa suuremmassa turnauksessa, kun OG esiintyi ICE London tapahtumassa sekä BLAST Premierissä.  ICE London tapahtumassa Virolainen sai heti maukkaan koston ENCE:n porukalle kaatamalla joukkueen suoraan 2-o lukemin. Loistavan ensimmäisen ottelun jälkeen tie nousi nopeasti pystyyn, kun joukkue kärsi ensin tappion maailmanlistan kärkipaikkaa pitävälle NAVI:lle sekä sen jälkeen Mad Lions oli parempi lukemin 2-0. BLASTin puolella joukkue kohtasi kaksi kertaa Evil Geniuksen sekä G2:sen. OG onnistui voittamaan molemmat ottelut Evil Geniusta vastaan, mutta kärsi puolestaan kaksi tappiota G2 vastaan. Ranskalainen G2 oli todella vakuuttavassa vireessä ja varsinkin omissa karttavalinnoissa oli ylivoimainen.  Nyt OG on saanut kuitenkin rauhassa treenata ja yksi suuri etu joukkueelle on, että tämä turnaus pelataan kokonaan Online turnauksena. Monet maailman kärkipään joukkueet ovat olleet todella suurissa vaikeuksissa, kun he ovat tottuneet pelaamaan viime vuosina ainostaan live turnauksia, joten nyt on OG sauma yllättää.

Mousesports on myös pelannut tämän vuoden puolella kaksi suurempaa turnausta. Joukkue osallistui samaan ICE London turnaukseen kuin OG ja Mousesports voitti koko turnauksen. Tämän jälkeen joukkue osallistui Intel Extreme Masters Katowiceen, jossa esitykset jättivät paljon parannettavaa. Mousesports voitti kaksi ottelua, mutta hävisi myös kaksi. Yllättävää oli tappio 100 Thieves joukkueelle joka on paljon heikompi vastus kuin Mousesports. Mousesports putosi heikon esiintymisen myötä kaksi sijaa maailmanlistalla, eikä Online turnaus varmasti helpota ainakaan tähän saumaan.

Counter Strike on hyvin taktiikka painoitteinen peli, eivätkä OG ja Mousesports ole koskaan kohdanneet toisiaan, joten OG:n mahdollisuudet yllätykseen kasvavat huomattavasti. Ottelu on molemmille sunnuntaina jo turnauksen toinen, mutta myös tässä on OG:n etu, sillä OG pelaa ensimmäisen ottelun perjantaina, kun taas Mousesports vasta lauantai iltana. Nostamme ottelun parhaaksi pelikohteeksi OG:n voiton uskomattomalla 30 kertoimella! 

 

NÄIN SAAT USKOMATTOMAN 30 MEGAKERTOIMEN OG:n VOITOLLE!!

  1. Luo itsellesi pelitili Unibettiin TÄSTÄ
  2. Talleta pelitilille rahaa ja aseta vedot OG:n voitolle kertoimella 30!
  3. Kun OG voittaa saat rahasi takaisin 30-kertaisena!

 

Tarjous voimassa uusille asiakkaille